Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Minicamping de Köller

De Köller is de enige camping in de gemeente Borne. Borne was in 2011 het leukste dorp van Overijssel, nog steeds gratis parkeren en toeristenbelasting doen we niet aan: Gewoon Gastvrij!!

De Köller is inmiddels een begrip voor vele kampeerders. Vooral 50-plussers, fietsers, wandelaars en mindervaliden. Dat merken we aan de gasten die graag weer terugkomen, maar ook aan de nieuwe campinggasten die hier verblijven door mond-tot-mond-reclame.

Sinds 2011 beschikt de Köller over 2 ruime luxe ingerichte appartementen. Dus heeft u géén caravan en wilt u er toch even lekker tussenuit en zou u wakker willen worden van de stilte: vraag naar de beschikbaarheid en de prijzen, de appartementen verhuren wij het hele jaar (alleen toerisme).

Contact

Adres
Kerkweg 5
7626 LP Hertme
Telefoon
074-2661786 / 06-51267646
Online
www.dekoller.nl
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook

boek Minicamping de Köller

 

Als u op reserveren klikt wordt uw verzoek doorgestuurd naar Minicamping de Köller. Uw reservering is pas definitief na bevestiging door de accomodatie.