Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

De Regge-Vallei | SVR camping & Boerderijappartementen

Door diverse maatregelen vanuit de veiligheidsregio en het RIVM kan het zijn dat u deze accommodatie niet kunt bezoeken. Neem hierover contact op met de desbetreffende accommodatie.

Op de grens van Salland en Twente ligt te midden van stuwwallen, kronkelende weggetjes en groene weilanden "De Regge-Vallei".

Gelegen aan fiets-en wandel knooppuntnetwerk.In een streekeigengebouw zijn vijf appartementen voor 2-4 personen gerealiseerd. In de 4 persoonsappartementen kunt u ook de romantiek van slapen in de bedstee beleven. Eén appartement is rolstoelaangepast.

Boerderijcamping:

De boerderijcamping heeft 35 toeristische standplaatsen.

(Recreatieve) voorzieningen: Ruime standplaatsen met electra (6A), water, rioolafvoer.Verharding onder voortentgedeelte.Nieuw sanitairgebouw, voorzien van vloerverwarming, dames- en herenafdeling.Per afdeling: 2 douche’s met wastafels, 3 wastafels en 2 toiletten Spoel- en afwasplaats binnen (warm water) ,wasmachine, wasdroger, strijkplank met strijkijzer, vries-koelcombinatie overdekte fietsenstalling met oplaadpunt voor elektrische fiets.

Biljart, visgelegenheid , speelweide, zandbak, schommels, wip-wap, rekstokken, skelters, kinderfietsjes, tafeltennisspel en voetbalspel ,boerderijdieren.

Camperplaatsen:

Zeer ruime verharde camper-kampeerplaatsen met grandioos uitzicht voorzien van electra (10A), water en rioolafvoer. Met nieuw sanitair voorzien van vloerverwarming, 4 douche’s, 2 wascabines, 2 wastafels, 3 toiletten, 1 urinoir, spoel en afwasplaats. Ook is het mogelijk om afvalwater en het cassette toilet te lozen.

Boerderijappartementen:

In een streekeigengebouw zijn vijf appartementen voor 2-4 personen gerealiseerd. In de 4 persoonsappartementen kunt u ook de romantiek van slapen in de bedstee beleven. Eén appartement is rolstoelaangepast.

Boerderijgedeelte: Het woongedeelte van de karakteristieke rietgedekte Saksische boerderij is geschikt voor 8 personen.

Huisdieren: Honden alleen toegestaan op camping.

openingstijden

Appartementen: het hele jaar Camping: 15 maart - 31 oktober

Of bekijk de website www.dereggevallei.nl

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Landelijk gelegen
Voorzieningen
  • Gratis Wifi
Toegankelijkheid
  • Aangepaste badkamer
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door .

Tip je vrienden

facebook twitter