Campings in Tubbergen

Wil je het echte Twentse leven ontdekken? Dan moet je Gemeente Tubbergen hebben bezocht. Je vindt hier prachtige landerijen en heidevelden, mooie cultuur in de kleine dorpjes en gezellige plekjes om een kopje koffie te drinken of een hapje te eten. Bovendien kom je helemaal tot rust tijdens een verblijf op een van de campings in Tubbergen.

Verhalen uit Twente

 1. Slaaptijd!

  Hoe Scandinavisch wil je het hebben in Twente? Thuiskomen doe je hier.

  geschreven door Bertine
 2. Slaaptijd!

  Weekendje weg met Kerst. Ook jij verdient rust in de drukke decembermaand.

 3. Doe-tips

  Twente Ballooning Oldenzaal, een kleurrijk ballonnenspektakel.

  geschreven door Maryke
 4. Dwars door Twente

  Yuna en Fieke op roadtrip door de textielhistorie van Haaksbergen.

 5. Doe-tips

  Pinksteren in Twente. Bekijk de 6 Twentse tips voor een fijn pinksterweekend.

 6. Dwars door Twente

  Yuna en Fieke op roadtrip door de Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal.

 7. Dwars door Twente

  Yuna en Fieke op roadtrip door kasteelrijk Hof van Twente.

 8. Dwars door Twente

  Yuna en Fieke op roadtrip over de Regge in Wierden en Enter.

Op zoek naar een camping in Tubbergen?

Genoeg keuze

Twente is een regio voor iedereen. Hoewel je misschien denkt dat er alleen maar 50+’ers heen gaan voor de vele fiets- en wandelmogelijkheden, zijn er ook heel veel mogelijkheden voor de jongere doelgroep. Twente biedt maar kleine dingetjes, die jouw vakantie te gek kunnen maken. Denk hierbij aan een vis- en zwemvijver, een indoorspeeltuin of het leuke animatieteam. Er zijn heel veel verschillende soorten campings in Twente: klein, groot, rustig, kindvriendelijk, luxe, minder luxe, bij de boer of vlakbij de stad. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het gaat er om wat jou trekt. Natuurlijk is het ook leuk om meerdere kanten te beleven, boek dan eens weekje op een camping in Tubbergen op het platteland en een weekje op een camping bij de bruisende stad Enschede. Je kan je vakantie naar eigen smaak invullen in Twente en dat is wat toeristen vaak terug laat komen. Zien we jou binnenkort ook?

Campings Kaps Tubbergen

Camping Kaps in Tubbergen is een echte familiecamping. Deze camping in Tubbergen beschikt over allerlei overnachtingsmogelijkheden zoals kampeerplekken, safaritenten, bungalows en groepsaccommodaties. De groene omgeving van de camping leent zich uitstekend voor het maken van fiets- en wandeltochten, maar ook voor tal van andere activiteiten. Toch hoef je de camping helemaal niet af voor vermaak, er is van alles te beleven op Camping Kaps. Zo vind je er een zwembad, (water)speeltuinen, een sportveld en nog veel meer. Je kan vanaf de camping ook heel gemakkelijk een dagje Duitsland bezoeken, het ligt namelijk vlakbij de grens.

Camping Kaps in Tubbergen
Camping Kaps in Tubbergen

Camping Klein Baasdam Tubbergen

Tegenover Landgoed Baasdam vind je Camping Klein Baasdam. De camping biedt 35 plaatsen waar je met de camper, caravan of tent heerlijk vakantie kan vieren. Plekken in het zonnetje, maar ook plekken met schaduw: wat je zelf maar wilt. Het sanitairgebouw is modern en biedt genoeg toiletten, wastafels en douches voor het aantal gasten dat op de camping verblijft. Ideaal, want zo hoef je niet of niet lang te wachten voordat je aan de beurt bent. Gedurende de zomermaanden kan je voor verkoeling een duik nemen in het zwembad, vissen bij visvijver of een potje sporten bij een van de sportgelegenheden.

Boerencamping in Tubbergen

Om even helemaal tot rust te komen en te ontsnappen aan je dagelijkse sleur, is een verblijf op een boerencamping in Tubbergen de oplossing. Boerencampings worden steeds populairder, maar maak je geen zorgen: het verblijf op een boerencamping blijft heel betaalbaar. Laat het genieten maar beginnen!

Familie Kraaijvanger staat in hun omgeving beter bekend als familie ‘De Kraai’. Vandaar dat de Camping de Kraai heet! Er wordt veel aandacht besteed aan hun motto ‘niks hoeft, veel mag’. Het is een kleine camping in Tubbergen met plek voor 25 campers, caravans of tenten. Verder beschikt de camping over een modern en nieuw sanitairgebouw, een gezellige plek met Jeu de Boules baan en kan je iedere dag verse eieren krijgen van de campingkippen. Hoe leuk is dat?

SVR Campings nabij Tubbergen

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan ben jij op je plek bij een SVR Camping in Tubbergen. SVR staat voor Stichting Vrije Recreatie en betekent in het kort dat je op een camping bij de boer verblijft. Je bent hier verzekerd van rust en ruimte in een prachtige groene omgeving.

In de driehoek Tubbergen - Vasse - Ootmarsum vind je Camping Bats Jan. Dit is een SVR camping nabij Tubbergen, dus het wordt kamperen bij de boer als je hier een verblijf boekt. De camping biedt 15 plekken, verdeeld over drie verschillende veldjes. Je ervaart hierdoor veel rust en privacy. Toch op zoek naar een beetje gezelligheid? Maak je geen zorgen, er zijn altijd campinggasten in voor een praatje.

Camping Aan het Twentepad
Camping Aan het Twentepad

Camping Aan het Twentepad geeft aan een plek te zijn waar rust op nummer 1 staat. Er is op de camping geen ballenbak of zwembad maar in plaats daarvan word je ‘s ochtends wakker met fluitende vogels. Je kan zelfs misschien ‘s nachts de zeldzame steenuil of kerkuil horen. Desalniettemin heeft de camping alles wat je nodig hebt voor een goed verzorgde vakantie: het sanitairgebouw is netjes geregeld en de omgeving biedt veel mogelijkheden.

Ben je op zoek naar een camping met meerdere faciliteiten? Kijk dan eens bij SVR Camping De Snieder. Jij neemt de zon en een goed humeur mee, de eigenaren regelen de rest. De camping beschikt over ruime staanplaatsen, verdeeld over twee verschillende veldjes. Er zijn plekken waarbij je geniet in het zonnetje, maar je kan ook een plekje opzoeken in de schaduw. In de vakantieperiodes worden er activiteiten voor kinderen georganiseerd en er zijn in de buurt veel fiets- en wandelmogelijkheden.

Campings voor jong en oud vlakbij Tubbergen

Camping en Lodges de Molenhof is EEN ANWB 5 sterren camping en dat is niet voor niks. Tijdens je vakantie op de Molenhof zal het je namelijk aan niets ontbreken. De camping beschikt over een binnen- en buitenzwembad, veel speeltuintjes, een theater, een overdekte speeltuin, een visvijver en een enthousiast animatieteam. Je kan op de camping terecht met een caravan, camper of tent maar je kan ook een luxe lodge, familiehuis of kampeerhut huren. Wanneer ga jij genieten op een camping in Tubbergen?