navigatie overslaan

Slaaptijd!

De beste kindercamping van Nederland: hier moet je heen voor een vakantie met kids

  • Leestijd 3
  • Gelezen 10307 keer

Op vakantie met de kids is genieten maar laten we wel wezen ook een beetje een beproeving. Hoe zorg je er nou voor dat je zelf ook aan ontspanning toekomt en niet met weemoed terugdenkt aan de gezellige vergaderingen met koffie en taart op het werk? Simpel, kies voor de beste kindercamping in Nederland!

Waar vindt je de beste kindercamping in Nederland? Welk vakantiepark met baby en welk vakantiepark met peuter? Wat voor kindercamping je ook zoekt, de beste camping voor jouw gezin ligt sowieso in Twente! Wij hebben de leukste kindercampings uit Twente voor je op een rijtje gezet, zodat de keuze voor een kindercamping makkelijk gemaakt is!

Noetselerberg
Noetselerberg

Twente ligt helaas nog altijd niet aan de Costa del Sol, maar is wel goed te bereizen met een jengelende mini op de achterbank. Een overdekt zwembad kan met onze Hollandse zomers een pre zijn. Welke camping zeker niet mag ontbreken in de kindercamping Nederland top 10 is topcamping de Noetselerberg. Een ANWB vijf sterren, vlakbij avonturenpark Hellendoorn en met zo'n uitgebreid animatie- en recreatieprogramma dat je moeite moet doen om je kids mee te krijgen als je zelf eens iets bedenkt om te ondernemen. Ook als je een kindvriendelijke camping Nederland met overdekt zwembad zoekt, moet de Noetselerberg bovenaan op het lijstje blijven staan. Met een dichte glijbaan van 35 meter en een heus piratenschip ben je gegarandeerd van uren waterpret en dichtvallende oogjes gelijk na het avondeten, tijd voor een borrelavond met de buren!

Bij ANWB vijf sterren topcamping de Molenhof, uiteraard ook in Twente, kan tijdens warme dagen het dak van het zwembad open (de Amsterdam ArenA is er niets bij) en maak je zelfs kans op een echt zomers kleurtje!

Een andere camping uit de kindercamping Nederland top 10 is topcamping Papillon Country Resort. De ANWB vijf sterren camping Papillon Country Resort heeft vooral veel te bieden als het om buitenspelen gaat en is daarmee de kans om je kind los te rukken van de I-pad, smartphone of PlayStation. Om terug te komen op de vraag welk vakantiepark met baby en welk vakantiepark met peuter, blijven we ook even bij de Papillon. Voor peuters is zand namelijk het mooiste wat er is en de speeltuinen en recreatievijver van Papillon Country Resort hebben onwijs veel zand!

Papillon Country Resort
Papillon Country Resort

Met een baby is Bosvillapark Eureka ook een goede keuze. Veel speelplezier binnen en buiten voor kleintjes en diverse wellness en beauty faciliteiten. Dat laatste is misschien niet zo belangrijk voor de baby maar wel voor mama's. Dat is zeker niet onbelangrijk, want een ontspannen mama betekent een blije papa en een nog blijere baby. Fijne vakantie!

Dus: voor een vakantie met je kinderen ben je in Twente op de juiste plek. Genoeg leuke kindercampings waar de kids én papa en mama zich uitstekend vermaken.

Meer tips: Recreatiepark de Poppe, Camping en Bungalowpark Stien 'n Boer, Recreatiepark 'n Kaps.

Bekijk meer campings in Twente.

Wat vind je van dit artikel?