navigatie overslaan

Boutique B&B Hoeve de Haar

Luxe logeren op een landgoed? Boutique B&B Hoeve de Haar ligt midden in het mooie Twente, op het prachtige landgoed Twickel en het is hier heerlijk vertoeven.

Rust en ruimte in hartje natuur! Hoeve de Haar is een luxe bed & breakfast met zeven zeer comfortabele kamers met elk een eigen deur naar buiten en eigen terras, drie multifunctionele vergaderruimtes + kookstudio en diner-feestzaal. Tevens een prachtig groot terras onder zeven oude Amerikaanse eiken. Naast verblijven kun je hier dineren vanaf acht personen of soms Table d'Hôtes, vergaderen, kookworkshops volgen, verjaardagen en andere feesten vieren. En zelfs trouwen.

In de nabije omgeving vind je kasteel Twickel en op het vroegere akkerland bij de boerderij ligt de sublieme 18-holes golfbaan van De Twentsche Golfclub.

**Nummer vier op de lijst van 'De Beste B&B's van Nederland"
Tripadvisor Travelers' Choice 2021 Best of the Best 2021 Wereldwijd!
In mei 2021 kregen Petra en Maurice een mail waarin zij aangenaam verrast werden door het bericht dat ze op plaats nummer vier staan.

“Zou het komen door die super lekkere , verrassende ontbijt box waar iedereen het over heeft…??”

Het Bericht van Tripadvisor:
The Travellers’ Choice Best of the Best Award is onze hoogste erkenning. Elk jaar bekijken we beoordelingen en waarderingen van reizigers van over de hele wereld om de beste hotels en B&B’s op Tripadvisor te vinden. In dit bijzonder uitdagende jaar viel u op bij reizigers door geweldige service en ervaringen te bieden, ondanks ongekende omstandigheden. Bedankt en van harte gefeliciteerd met uw welverdiende overwinning.

Over Hoeve de Haar
Hoeve De Haar, gebouwd in 1927, was ooit een landgoedboerderij. De boeren pachtten hem van hun adellijke buren op kasteel Twickel. Een deel van het gebouw diende als jachtkamer van de Twentse fabrikantenfamilie Stork. Mede vanwege de dubbele functie kreeg de Hoeve de status van rijksmonument. De Jachtkamer dient nu voor Private Dinings en vergaderingen.

Als je alle 7 kamers boekt heb je de gehele Hoeve voor jezelf!

Categorieën