navigatie overslaan

Vakantiepark Mölke

* * * * *

Vakantiepark Mölke is gelegen aan het riviertje De Regge. Je vindt er grote kampeerplaatsen en een divers aanbod van vakantiehuisjes, waaronder unieke glampingaccommodaties en huisjes met hottub.

Het is zelfs mogelijk om te overnachten in een unieke Reggehooiberg met sauna! Geen zin in koken of afwas? Ga lekker dineren in het restaurant met speeltuin! Voor het ontbijt bestel je gemakkelijk een ontbijtmand, die aan je deur wordt bezorgd. Je beleeft hier een compleet ontspannen vakantie in Twente.

Kindvriendelijk vakantiepark

Het vakantiepark is zeer kindvriendelijk en heeft vele faciliteiten voor ontspanning. Zo is er een verwarmd zwembad, animatieteam, airtrampoline, partycentrum met bowlingbaan en een kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin. Dit luxe 5-sterren vakantiepark in Twente biedt uitstekende vismogelijkheden met visstekken op het park. Daarnaast kan je een zandstrandje met een grote ligweide vinden op het park en kan je er bootjes en fietsen huren om de omgeving te verkennen.

Vakantie in Twente

Op deze camping in Twente heb je vele mogelijkheden voor groepen. Er zijn verschillende groepsaccommodaties voor grote en kleine groepen. Ook kan je optimaal genieten op ruime kampeerplaatsen, het is zelfs mogelijk om te kiezen voor een kampeerplaats met privé sanitair. De kampeervelden zijn voorzien van een klein speeltuintje. In de vakantiehuisjes aan het water beleef je een heerlijke vakantie met het gezin. Slaap bijvoorbeeld in een boomhut, een Reggehooiberg met sauna, een Boutique suite of een Regge Cottage met hottub. Het is dus mogelijk om Glamping aan de Regge te ervaren op Vakantiepark Mölke. Er is een geschikte accommodatie voor iedereen te vinden hier!

Leuke uitstapjes in Twente

Vanaf het Mölke zijn er vele activiteiten te beleven. Huur een fluisterbootje of kano en verken de wateren in Overijssel. Maak een avontuurlijke wandeling, bezoek een ijsboerderij of ga shoppen in Enschede. Een leuke activiteit met kinderen is aapjes kijken in de Apenheul of om naar Avonturenpark Hellendoorn te gaan.

Zoek & Boek

Vakantie in Twente voor groepen

Vakantiepark Molke heeft ook vele mogelijkheden voor groepen. Zo kun je gezellig samen grillen in het Finse Grillhuisje tot 13 personen. Ben je met meer personen? Ga dan samen steengrillen of barbecueën in een van de sfeervolle feestzalen. Combineer een verblijf met leuke activiteiten, zoals een rondvaart met schipper of verken de omgeving met de fietstrein. Wil je graag met een groep verblijven in bijzondere accommodaties als safaritenten, Scandinavische lodges en glamplodges? Deze seizoensgebonden vakantieverblijven staan garant voor een bijzonder overnachting.

Categorieën