Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Boerderij Vakantieverblijf Hof ’t Sprakel

Kom tot rust bij vakantieverblijf Hof ’t Sprakel. Gelegen op een prachtige es met een schitterend uitzicht over een uitgestrekt landschap van akkers en weilanden.

Het is heerlijk vertoeven in één van de nieuwe appartementen, boerderijkamers op de boerderijcamping of in de koffie en Theeschenkerij. De wellness ruimte maakt een verblijf extra luxe.

Appartementen

In het campinggebouw bevinden zich op de begane grond 2 appartementen met ieders een eigen ingang. De appartementen hebben een keuken met ruime zithoek, woonkamer met gezellige zithoek en tv, 1 x tweepersoons slaapkamer, eigen terras met meubilair bereikbaar vanuit de woning en een parkeerplaats voor de deur. Honden zijn niet toegestaan in het appartement. Één van de appartementen is ook geschikt voor mindervaliden (gelijkvloers), brede deuropeningen, royale indeling, bankstel met verhoogd zitvlak, gemakkelijke stoel, douche voorzien van kruk en beugels en toilet voorzien van beugels.

B&B Boerderijkamers

Op de bovenverdieping van het campingebouw bevinden zich vier 2 à 3 boerderijkamers die gebruikt kunnen worden als B&B. De boerderijkamers zijn toegankelijk via een vaste trap. De Bed & Breakfast kamers bevatten ieders eigen sanitair op de kamer en een zithoek.

Groepsaccommodatie

De appartementen en Boerderijkamers kunnen in combinatie of los van elkaar gebruikt worden als groepsaccommodatie.

Koffie en Theeschenkerij

Ook voor een tussenstop tijdens een fietstocht voor een kopje koffie/thee met huisgemaakt appelgebak of een lunch, kleine kaart met heerlijke streekproducten en versgemaakte gerechten. Gasten van het vakantieverblijf kunnen hier ’s ochtends aanschuiven voor een heerlijk ontbijt (vooraf reserveren) of hun vers gebakken broodjes afhalen. Tip voor de avond is het ‘hartig plankje’.

De koffie en Theeschenkerij is ook te gebruiken als vergaderruimte, cursusruimte, workshopruimte of feestzaaltje.

Boerderijcamping

Op de boerderijcamping beleeft u de natuur van dichtbij, ’s ochtends wakker worden met vogelgezang, zicht op reeën die grazen langs de bosrand, konijnen die door de weilanden huppelen, vlinders en andere insecten die op de prachtige beplanting rondom het campingterrein af komen. Op de boerderij zijn nog eigen dieren aanwezig.

De camping heeft 25 ruime staplaatsen voorzien van elektriciteit (10 ampère per plaats), water en vuilwater afvoer. De natuurlijke beplanting geeft de plek voldoende privacy. Het moderne sanitair bestaat uit 4 douches en 1 multifunctionele douche/wc geschikt voor invaliden en gezinnen, 4 toiletten, 4 wasbakken en 1 gesloten wasruimte. Midden op de camping is een veldje om gezellig bij elkaar te komen. Honden zijn welkom, mits ze zijn aangelijnd. Vlak buiten de camping is voldoende ruimte honden los te laten.

Wellness

Onder het campinggebouw is het genieten in de wellness met sauna, whirpool en massagestoel. De wellness is alle dagen geopend. Op maandag en donderdag is badkleding verplicht.

Meer informatie & Boeken

Meer informatie & boeken via www.hofsprakel.nl, T 074 3574582, info@hofsprakel.nl.

Op de boerderijcamping beleeft u de natuur van dichtbij, ’s ochtends wakker worden met vogelgezang, zicht op reeën die grazen langs de bosrand, konijnen die door de weilanden huppelen, vlinders en andere insecten die op de prachtige beplanting rondom het campingterrein af komen. Op de boerderij zijn nog eigen dieren aanwezig.

Contact

Adres
Beckummerweg 41z
7482 ST Haaksbergen
Telefoon
0743574582
Online
www.hofsprakel.nl/
E-mail
Facebook

boek Boerderij Vakantieverblijf Hof ’t Sprakel

 

Als u op reserveren klikt wordt uw verzoek doorgestuurd naar Boerderij Vakantieverblijf Hof ’t Sprakel. Uw reservering is pas definitief na bevestiging door de accomodatie.