Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Natuurvriendenhuis Krikkenhaar

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Een Nivon Natuurvriendenhuis biedt u een goed verblijf in het groen met de luxe van eenvoud. Wij bieden u (zo mogelijk) een eigen slaapkamer met medegebruik van keuken, eetzaal en sanitair. Zo combineert u privacy met gezelligheid.

Elk huis heeft een eigen karakter en is tegelijkertijd helemaal Nivon. Een unieke formule waarbij vrijwilligers met wat hulp van de gasten de accommodatie beheren.

Tussen de coulissen van houtwallen en essen in het Twentse landschap ligt Krikkenhaar.

Het huis ligt op een beschutte haar (zandrug) met een bos van 4 hectare. Het is goed toeven in de zonnige serre en in de intieme kleine zaal. De grote zaal is erg geschikt voor groepen. De slaapvleugel met 50 bedden heeft voorzieningen voor rolstoelers. Buiten is een speeltuintje met een zandbak, een volleybalveld en een kampvuurplaats en een barbecue. In het huis vindt u documentatie over de natuur en de cultuur van Twente. Naast het huis vindt u een trekkersveld en de vakantiehuisjes 't Krikske en Op de Haar.

Aankomst- en vertrekdatum

Aankomst- en vertrekdatum

Of bekijk de website www.nivon.nl

contactinformatie

 

Krikkenhaar 11
7627PA Bornerbroek

074-3841258

voorzieningen

Ligging
  • Bij het bos
Voorzieningen
  • Animatie hele seizoen

Tip je vrienden

facebook twitter