Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Droste's boerderijlodges

In Twente komen op oude boerenerven steeds meer schuren of gedeeltes van boerderijen leeg te staan. Vaak op de meest mooie plekken! Samen met een aantal boeren heeft Harald Droste het boerderijlodge concept opgezet.

Naast diverse boerderijlodges voor gezinnen biedt Drostes Twente ook luxe accommodaties voor groepen in Twente. Geschikt voor een weekend ontspannen, trainingen en seminars.

Dubbelinks Havezathe – Familielodge (8 personen)

De familielodge bevindt zich aan de voorzijde van de schuur. In de familielodge zijn 3 kleine slaapkamers gemaakt. Twee kamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed en 1 kamer beschikt over 2 stapelbedden voor in totaal 4 personen. De ruime open keuken en het woongedeelte hebben een prachtig uitzicht naar buiten. Er zijn 2 grote inloopdouches inclusief wasbak en er is 1 toilet. Er is geen bad! Buiten is een groot terras waar je ook kunt eten! In de zithoek binnen is een houtkachel.

Hof Veltkuper 6-12 personen

In een oude gerenoveerde stal zijn 2 lodges voor 5 personen. Daarnaast is er nog de keukenlodge waar ook nog eens twee personen kunnen slapen en in totaal 12 personen kunnen eten. Deze locatie is ideaal voor de combinatie opa/oma, kinderen en kleinkinderen waarbij men gezamenlijk kan eten. Waar men zich ook als gezin terug kan trekken in je eigen lodge.

Erve het Witte Veen

Erve ‘t Witte Veen is een oude vrijstaande veenboerderij dat onlangs geheel gerenoveerd is. Het is geschikt voor maximaal 18 personen verdeeld over 6 slaapkamers. Er is een grote woon keuken. Buiten zijn vele plekjes om te zitten.

Oerboerderij Erve Middelkamp

Op deze historisch mooie plek staat een typische Twentse boerderij (Jan Jans begin 1900) die helemaal getransformeerd is tot een groepsaccommodatie voor maximaal 20 personen. Erve Middelkamp stoere plek geworden waar je terug kunt naar de essentie en waar je vooral jezelf kunt zijn. Alle opsmuk is weggelaten maar het is wel helemaal van deze tijd. Het is helemaal ingericht voor “samen”. Samen eten en samen praten rond het vuur. Bijzonder geschikt voor inspiratiesessies en thema-sessie waarbij men juist niet voor een 5 sterren omgeving gaat. Ook zeer geschikt voor familieweekenden en andere privégroepen.

Samen terug naar de essentie!

Contact

Adres
Uelserweg 95
7651 KV Tubbergen
Telefoon
0546621264
Online
www.drostes.nl/boerderijlodges/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook

Reserveringsaanvraag

Reisgezelschap

Reisgezelschap

Persoonlijke informatie

Persoonlijke informatie