Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

De Ossenkamp Vakantiehuis

Kom genieten van onze gezellige ruime vakantiehuis in de buurt van het dorp Hellendoorn. Bij de accommodatie ligt een groot sport- en speelveld waar allerlei activiteiten georganiseerd kunnen worden.

Tussen de Sallandse Heuvelrug en de Lemelerberg ligt ons gezellig ingerichte vakantiehuis. Het huis heeft een ruime woonkamer waar je met de hele groep aan tafel kunt zitten voor een spelletje, maar ook lekker met elkaar kunt hangen op de bank voor de tv. De ruime keuken heeft alle voorzieningen om zelf uw maaltijd te bereiden. Er staat o.a. een 6-pits gasfornuis met een grote oven, koelkast, koffiezetapparaat en wat ook prettig is natuurlijk ook een vaatwasser. Op de beneden verdieping vindt u ook nog de 3 toiletten en 3 douches. Op de bovenverdieping vindt u de 6 slaapkamers, waarvan één tweepersoonskamer, één vierpersoonskamer en 4 zes-persoonskamers. Daarnaast bevinden zich ook nog twee toiletten op de bovenverdieping.

Buiten de accommodatie heeft u veel ruimte voor het organiseren van spelletjes, of gewoon met elkaar voetballen, volleyballen of pingpongen. Tevens is er een grote speelplaats aanwezig met trampoline, klimtoestel en waterpomp. De omgeving biedt vele mogelijkheden voor fietsen, wandelen of varen. Kortom genoeg te doen voor de hele groep. Bent u nieuwsgierig, maak gerust een afspraak om de accommodatie te bekijken.

U bent het gehele jaar van harte welkom in onze groepsaccommodatie.

Openingstijden

Het gehele jaar geopend.


Contact

Adres
Klumperweg 3
7447RT Hellendoorn
Telefoon
0548-681382
Online
www.ossenkamp.nl/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook

boek De Ossenkamp Vakantiehuis

 

Als u op reserveren klikt wordt uw verzoek doorgestuurd naar De Ossenkamp Vakantiehuis. Uw reservering is pas definitief na bevestiging door de accomodatie.