navigatie overslaan

Op10 Logeren

Blijf logeren bij OP10 Logeren in één van de sfeervolle en unieke accommodaties. Op10 Logeren bestaat uit 2 locaties in Twente: Oldenzaal en Delden - beide gelegen op huisnummer 10. De accommodatie in Oldenzaal is geschikt voor 2 tot 15 personen en in Delden kun je komen logeren met 2 tot 26 personen. OP10 Logeren heeft eind 2019 een upgrade gehad.

Logeren in de stad - Oldenzaal

OP10 Logeren in Oldenzaal – een voormalig winkelpand – is gelegen in het historische centrum. Het pand is zo in te delen dat er 4 afzonderlijke kamers zijn, met een gezamenlijke entree en deels gedeelde faciliteiten. Ideaal voor stellen die met of zonder kinderen willen genieten van het mooie Oldenzaal.

Die 4 kamers kunnen ook gecombineerd worden voor grotere groepen tot 15 personen. Denk aan een familieweekend of een verblijf met je vriendengroep, al dan niet met kinderen.

Logeren op 't land - Delden

OP10 Logeren in Delden is een omgebouwde schuur waarin recent de lodges opgeknapt en gerestyled zijn. De accommodatie ligt midden in de natuur, op het grootste landgoed van Nederland; Twickel genaamd.

In een oude schuur bevinden zich 5 lodges. 4 lodges zijn geschikt voor 4 personen met een bedstee op de begane grond en een 2-persoonsbed op de 1e verdieping. Daarnaast hebben deze lodges een bubbelbad, apart toilet, aparte douche met stortdouche en een keukeneiland met vaatwasser, inductie kookplaat en koelkast.Er kan een extra bed bij gezet worden.

De 5e lodge is een familielodge, geschikt voor max. 12 personen. Met op de begane grond 3 2-persoonskamers, 2 badkamers met een stortdouche en een aparte WC. En op de 1e verdieping een 4 persoonsslaapkamer met een aparte WC en een aparte wasbak. Deze lodge heeft ook een keuken met 2 vaatwassers, inductiekookplaat, oven en 2 koelkasten en een vriezer.

In combinatie kan deze locatie verhuurd worden aan groepen tot 26 personen.

* Huisdieren zijn niet toegestaan.

Categorieën