De Zwemkolk

Op een unieke locatie tegen de glooiende essen aan de voorzijde en aan achterzijde het schitterende bosrijke natuurgebied de Borkeld ligt De Zwemkolk.

Zomerhuisje

Op de Zwemkolk staat het schitterende vakantiehuisje ’t Oetzicht een huisje dat zijn naam verdient met een prachtig uitzicht over de akkers, het huisje is geschikt voor 6 personen en is van alle gemakken voorzien. Geweldige omgeving voor natuur liefhebbers, fietsers en wandelaars die genieten van de rust en schoonheid die deze omgeving nog biedt

Accommodatie

Deze accommodatie is opgezet voor groepen van minimaal 40 personen en beschikt over een gebouw met 5 slaapzalen, die elk plaats bieden aan 12 personen.

Faciliteiten

De Zwemkolk is voorzien van verscheidene faciliteiten. Denk hierbij aan een ruim speelveld, een kampvuurplaats, een voetbalveld en dergelijke. Daarnaast is de Zwemkolk ideaal gelegen ten opzichte van het zwembad en uitgaanscentrum Dieka.

Museum

In een karakteristieke Twentse oude boerderij is een museum gevestigd, hierin vind je oude streek gebonden gebruiksvoorwerpen en een kleine hoeveelheid archeologische vondsten.

Of bekijk de website www.zwemkolk.nl/

contactinformatie

 

Oude Rijssenseweg 20
7475 SN Markelo

0547-363176

voorzieningen

Ligging
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen

Tip je vrienden

facebook twitter