Heidegoed 't Kluenven

Heidegoed 't Kluenven is een particuliere buitenplaats in Twente met veel natuurschoon, architectuur en mogelijkheden voor sport & spel. Dit is een plek voor echte liefhebbers.

Gelegen ten zuiden van Beckum aan de weg tussen Hengelo en Haaksbergen is het prima bereikbaar. Eenmaal over de 200 meter lange bosweg aangekomen kijkt men tussen de bebouwing door uit over een groot heideveld omringd door bos en ziet in de verte het Kluenven liggen.

De omvang van het landgoed bedraagt 10,7 hectare. Het terrein bestaat geheel uit natuurlijke vegetatie bos, heide en vennen. Aan de rand van het grootste heideveld is het erf met gebouwen gelegen. Langs de zuidgrens loopt de Beckumer Buitenbeek, langs de noordgrens een fietspad. Samen met de twee aangrenzende percelen van landgoed Twickel vormt 't Kluenven een aaneengesloten blok van 30 ha bos en hei met ven en beek.

Het Slaaphuis is het gastenverblijf en de vakantiewoning van 't Kluenven. Een buitengewoon charmant gebouw met veel karakter en op een prachtige plek tegen de bosrand te midden van ca. 30 hectare bos en hei. De woning, oorspronkelijk in 1941 gebouwd als een viertal slaapkamers plus waskeuken, is in 2009 uitgebreid en aangepast aan hedendaagse eisen. Na vijf jaar verhuur als vakantiewoning heeft een tweede verbouwing plaats gevonden om tegemoet te komen aan de wens van een rollater vriendelijke tweepersoons slaapkamer op de begane grond en een ruime keuken. Groepen van 8 - 14 (16) personen (met slaapzaal erbij 22-24) kunnen hier nu in elk jaargetijde van, in en rondom deze vakantiewoning genieten. De terrassen op het oosten, zuiden en westen liggen in het groen en bieden prachtige doorkijkjes in het bos en over de heidevelden.

Aankomst- en vertrekdatum

Aankomst- en vertrekdatum

Of bekijk de website www.kluenven.nl/

Openingstijden

Alleen op afspraak.


contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Twente Marketing.

Tip je vrienden

facebook twitter