navigatie overslaan

Slaaptijd!

De 5 mooiste groepsaccommodaties in Twente voor 10 tot 19 personen

 • Leestijd 3 min
 • Gelezen 29533 keer

Wil jij een paar dagen weg met meerdere gezinnen of een weekje op pad met vrienden? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een groepsaccommodatie in Nederland waar jullie in alle rust kunnen genieten van goede gesprekken, lekker eten en de rust van de natuur. Even niet rennen van afspraak naar afspraak en van deadline naar deadline. Even echt samenzijn. Dat kan in Twente, de regio waar we ons beseffen dat tijd ons kostbaarste bezit is. Neem die tijd. Tijd zat, in Twente. Ben jij op zoek naar een groepsaccommodatie voor 12 personen of een vakantiehuis voor 15 of 16 personen? Dan ben je hier op de juiste plek. Wij hebben de 5 mooiste groepsaccommodaties voor 10 tot 19 personen voor jullie op een rijtje gezet.

 1. 5

  Twentekiek luxe vakantieaccommodaties in Ambt Delden

  Bij Twentekiek staat ontspannen in hartje Twente voorop. De drie boerderij-appartementen zijn luxe ingericht met elk een eigen karakteristiek kleurenpalet. Echt een ultiem vakantiehuis tot 18 personen. Kies voor het Twentsappartement, het Hofappartement of voor het Bosappartement. Of voor meerdere appartementen tegelijk, dat kan tot maximaal 17 personen. Het fijne is dat jullie zo nog steeds de mogelijkheid hebben om gezellig met zijn allen samen te zijn en eindeloos te turen richting de Twickelse bossen.

 2. 4

  t Keampke in De Lutte

  ’t Keampke in Twente, met verschillende groepsaccommodaties, is ook een heerlijke locatie voor jullie groepsuitje. Hier kun je samen met familie en/of vrienden genieten van een luxe en comfortabel thuis voor iedereen. ‘t Keampke Buiten is een groepsaccommodatie voor 6 tot 16 personen en De Meidoorn is heel geschikt voor een weekend weg met 12 personen. Bij ’t Keampke hebben ze zelfs speciale arrangementen samengesteld voor bijvoorbeeld een vriendinnenweekend. Ga samen Twente verkennen per scooter, een dagje genieten in de sauna, doe een vriendinnen fotoshoot of doe mee aan een schilderworkshop. ‘t Keampke regelt het allemaal voor jullie.

 3. 3

  Fox Lodges in Denekamp

  In Denekamp staat een ruime twaalfpersoonslodge vol comfort en sfeer, gevat in het oogstrelende design van Piet Boon. Dankzij de royale glasoppervlakken voel je je één met de omliggende natuur. Lekker met z’n allen uitgebreid eten op de ruime veranda met zicht op het water. En met de dubbele buitenhaard blijf je na het eten nog lekker lang zitten. Je huurt eigenlijk twee zespersoonslodges en hebt dus twee keukens en twee zithoeken tot je beschikking. Handig wanneer een deel van de groep andere plannen heeft.

 4. 2

  Landgoed Het Rheins in Enter

  Groepsaccommodatie Enterbrook is een 16 persoons vakantiehuis in Saksische stijl. De groepsaccommodatie is ingericht met een landelijk en luxe interieur. De boerderij is heel kindvriendelijk en standaard voorzien van een kinderbedje, mobiele commode, een babybadje, kinderstoel en een trap-hekje. Bijzonder aan deze en de andere groepsaccommodaties van Het Rheins is dat ze allergie vrij en astma vriendelijk zijn. Er liggen pvc vloeren en geen tapijten. Huisdieren zijn dan ook niet welkom. Samen barbecueën? Huur dan een barbecue en laat deze op je terras plaatsen.

 5. 1

  Erve Scholten in Hezingen

  Erve Scholten is een plek om te onthaasten. Rondom het erf van de boerderij staan drie verschillende accommodaties waar je kunt overnachten met maximaal 14 personen. Er zijn drie groepsaccommodaties waaronder ’t Scholtenhoes, een vakantiehuis voor 14 personen, de Schaapskooi, een vakantiehuis voor 10 personen en ’t Veurhoes, geschikt voor 11 personen. Alle gasten mogen een kijkje nemen op de boerderij. Kinderen mogen zelfs helpen bij het voeren van de kalfjes en bij het melken van de koeien. Tijdens jullie verblijf is verse boerderijmelk zelf te tappen bij de nieuwe melktap.

Wat vind je van dit artikel?