navigatie overslaan

Slaaptijd!

De 5 mooiste groepsaccommodaties in Twente voor 20 personen of meer

 • Leestijd 3 min
 • Gelezen 7220 keer

Een gezellig uitje voor de boeg met een hele club mensen? Waar laat je ze? Maak je geen zorgen en laat ons je helpen met jouw zoektocht naar dé perfecte groepsaccommodatie in Nederland voor 20 personen of meer. Wordt het een vakantieboerderij voor 20 personen of een luxe groepsaccommodatie voor 35 personen of misschien wel een landelijk gelegen natuurvriendelijke groepsaccommodatie voor 40 personen. Welk vakantiehuis jullie ook kiezen, in Twente kies je nooit verkeerd. Eke accommodatie heeft wel iets te bieden en elk vakantiehuis heeft haar eigen charme. Zeker weten dat de onderstaande groepsaccommodaties voldoen aan de meeste eisen en wensen van ieder lid uit jouw groep. Twente heeft genoeg te bieden om jullie groepsuitje voor iedereen te laten slagen. Of je nu gaat kanoën over de Regge, in en om je accommodatie blijft en gaat barbecueën op je terras of de bossen in duikt op een mountainbike. Twente verovert je hart, waar je ook voor kiest.

 1. 5

  Krikkenhaar in Bornerbroek (tot 50 personen)

  Zijn jullie echte natuurvrienden? Dan is deze groepsaccommodatie voor 50 personen, tussen de coulissen van houtwallen en essen in het Twentse landschap, the place to be voor jullie groep. Deze groepsaccommodatie met oog voor natuur en milieu heeft een slaapvleugel met 50 bedden en voorzieningen voor rolstoelers. Buiten is er een speeltuintje, een volleybalveld, kampvuurplaats en een barbecue. Regent het? Kruip dan met z’n allen voor de tv en bekijk een documentatie over de natuur en cultuur van Twente. Natuurvriendenhuis Krikkenhaar is aangesloten bij Green Key, een internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche.

 2. 4

  ’t Schuttenbelt in Enter (tot 28 personen)

  Vakantiecentrum ‘t Schuttenbelt heeft twee mooie groepsaccommodaties. Comfortabel vakantiehuis De Elsgraven, voor 16 tot 28 personen en sfeervolle vakantieboerderij De Regge, voor 16 tot 26 personen. De accommodaties zijn geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, maar ook voor 50-plussers. Omdat de groepsaccommodaties op een vakantiepark staan kunnen jullie tijdens jullie verblijf gebruik maken van alle faciliteiten op het park, zoals het heerlijke buitenzwembad met glijbaan en het animatieteam De Eendenclub.

 3. 3

  De Kroeze Danne in Ambt Delden (tot 150 personen)

  Dit vakantie- en conferentiecentrum is een heerlijke uitvalsbasis voor de christelijke markt met als doel mensen rust, ruimte en veiligheid bieden om tot jezelf, je naasten en tot God te komen. De Kroeze Danne biedt verschillende ruime accommodaties waar je met 20 tot 150 personen kunt overnachten. Ruime groepsaccommodatie De Els, bij de waterplas en dichtbij het strandje met speeltuin, is bijvoorbeeld geschikt voor 70 tot 120 personen. De Wilg, een iets kleinere accommodatie, is de perfecte groepsaccommodatie voor 60 personen.

 4. 2

  Erve Bruggert in Haaksbergen (tot 24 personen)

  Erve Bruggert heeft twee groepsaccommodaties geschikt voor groepen van 10 tot 24 personen. De locatie ligt middenin de natuur. Nabij de grens met Duitsland én dichtbij de grote steden Enschede en Hengelo. Toch is ook Haaksbergen, waar de gemoedelijkheid overheerst, een bezoekje waard. Voor de kinderen is er bij Erve Bruggert een kleine speeltuin en voor de iets grotere kinderen (of volwassenen) is er een gemeenschappelijke recreatieruimte met biljart, tafeltennistafel, dartboard en een voetbaltafel. Ook is er een natuurlijke zwemvijver. Een heel fijn vakantiehuis voor een groep met maximaal 25 personen.

 5. 1

  Ossenkamp Hellendoorn (tot 30 personen)

  Dit vakantiehuis voor 30 personen is landelijk gelegen tussen weilanden, aan de voet van de Sallandse Heuvelrug. Hier maken jullie kennis met de ossen, kippen, varkens en konijnen en test je jullie sportiviteit op het grote sportveld. Ook in de omgeving is er genoeg te doen, want met de rivier ‘de Regge’ in de achtertuin is er genoeg keuze. Groepsaccommodatie de Ossenkamp heeft 7 slaapkamers en plek voor 30 personen. Er zijn ook verschillende arrangementen beschikbaar. Denk aan een geheel verzorgd ontbijt of warme maaltijd. Of aan een actieve boeren meerkamp met onder andere een kruiwagen- en klompenrace.

Wat vind je van dit artikel?