navigatie overslaan
Op zoek naar een groepsaccommodatie in Losser?

Groepsaccommodatie in Losser landelijk gelegen

Is het de tijd van het jaar en ben je op zoek naar een groepsaccommodatie in Twente? Soms moet je eraan geloven: met de hele familie een gezellig weekendje weg. Of je er nu zin in hebt of niet, in Twente vind je gegarandeerd een hele mooie accommodatie. Moderne groepsaccommodaties genoeg in Twente. En geloof het of niet: zelfs in Twente gaan ze met de tijd mee.

Gezellig met z’n allen

Om je alvast voor te bereiden: uitslapen zit er niet bij tijdens je verblijf in een groepsaccommodatie in Twente. Er is altijd wel iemand van de groep lekker vroeg wakker. Geef hem eens ongelijk: als je in Twente bent, is het zonde om je tijd te verdoen met slapen. Dat doe je thuis maar. Ga fietsen, maak een wandeling, doe cultureel en ouwehoer met je vrienden en familie tot in de vroege uurtjes bij een kampvuur. Want daar gaat het om als je met een groep een paar dagen weg bent. En waar kun je dat beter doen dan in het gastvrije en wonderschone Twente? Je kunt allerlei verschillende groepsaccommodaties huren: een mooi landhuis, een kampeerboerderij Twente of comfortabele huisjes op een vakantiepark met zwembad. Wij hebben de leukste groepsaccommodaties in Twente voor je opgezocht.

Groepsaccommodaties in Twente

In Twente laten we ons niet opjagen en doen we lekker alles op ons eigen tempo. Die insteek is perfect voor een weekend weg met vrienden, familie of collega’s. Gewoon even genieten van de mooie omgeving en het gezellige gezelschap. En wie weet leer je nog wat van die tukkers en neem je nog een beetje van de Twentse harmonie mee naar huis.

Vakantiecentrum ‘t Schuttenbelt in Enter is een goede keuze voor de mensen die stiekem wel een beetje van luxe houden. Dit vakantiepark in Twente biedt verschillende accommodaties aan. Van een luxe lodge tent tot een complete vakantieboerderij voor 26 personen. Genoeg plek voor jou en je vrienden, familie of collega’s dus! Op het vakantiepark vind je ook een zwembad, speeltuin en fietsverhuur. Vervelen doe je hier dus niet.

Vakantiecentrum 't Schuttenbelt
Vakantiecentrum 't Schuttenbelt

Groepsaccommodatie de Beekzijde is een bijzondere accommodatie met prachtig uitzicht en overdekt zwembad. Op uw eigen veranda heeft u uitzicht op de onder architectuur aangelegde tuin. U zit midden in de natuur, dus ideaal om te gaan wandelen en/of fietsen.

Een kampeerboerderij in Twente is een goede optie voor families en vrienden die willen genieten van de Twentse natuur. Midden in het groen en even weg uit de sleur van thuis. Dat ervaar je bij Kampeerboerderij De Barlo. Deze kampeerboerderij in buurtschap Elsenerbroek is geschikt voor 35 personen. Heeft iedereen de wandelschoenen meegenomen? Loop dan de Kuierroute Elsenerbroek. Met zijn 17 kilometer is het een flinke wandeling, maar het is het zeker waard.

Groepsaccommodaties in Ootmarsum

Wat dacht je van een verblijf in een karakteristieke, Twentse boerderij? Je moet niet denken aan een tochtige schuur met klapperende dakpannen, want die tijd is allang voorbij. B&B Erve Höwerboer is een gerenoveerde boerderij en telt 7 sfeervolle boerderijkamers. Deze groepsaccommodatie in Ootmarsum biedt plaats aan 16 mensen. Stilzitten zit er niet in, want er is hier genoeg te beleven. Het centrum van Ootmarsum ligt op 5 minuten lopen van deze groepsaccommodatie. Ontdek de bezienswaardigheden in dit historische kunststadje en verken de omgeving lopend of op de fiets.

B&B Erve Howerboer
B&B Erve Howerboer

Villavélo Twente is nog zo’n unieke groepsaccommodatie in Ootmarsum. Deze groepsaccommodatie is ‘geboren’ door een samenwerking tussen Twents Gastenhoes en Bike Challenge van oud beroepswielrenner Maarten Nijland. Het thema wielrennen is dan ook op veel plekken in deze groepsaccommodatie terug te vinden. Je kunt hier met 35 collega’s, vrienden of familieleden terecht. Ruimte genoeg dus! Het wielercafé is de plek, waar late avonden (of: vroege ochtenden) gespendeerd zullen worden.

Groepsaccommodaties in Markelo

Altijd al eens tussen de koeien willen slapen? Bij B&B de Hoestinkhof in Markelo komt het aardig in de buurt. Nouja, je slaapt op de plek waar koeien ooit ook stonden. De voormalige boerderij is omgetoverd tot bed en breakfast. Waar ooit de koeien stonden te herkauwen, zijn nu 10 tweepersoonskamers gerealiseerd. Heb je je familieleden al een tijd niet gesproken of moet je echt even teuten met je collega’s, bezoek dan ook het Engels Theehuis. Huisgemaakte taart en een verse pot thee op tafel. Ziezo. Sportief bezig zijn in de buitenlucht is Markelo niet vreemd. Er zijn hier tal van fietsroutes en wandeltochten te vinden. Verschillende routes starten ook vanaf deze groepsaccommodatie in Markelo. Sportschoenen aan en hop de natuur in! Pas wel op, want je raakt op slag verliefd op deze omgeving van Twente. Straks wil je nooit meer op huus op an.

B&B De Hoestinkhof
B&B De Hoestinkhof

Landgoed Kolhoop is ook een gerestaureerde boerderij die tegenwoordig dient als groepsaccommodatie in Markelo. Deze groepsaccommodatie is zeer geschikt voor een familieweekend, weekendje weg met vrienden of als vergaderlocatie. In totaal kunnen 24 mensen in deze boerderij verblijven. Plek zat dus!

Groepsaccommodaties in Enschede

Ondanks dat Enschede niet centraal in Twente ligt, wordt deze stad wel het hart van Twente genoemd. Helemaal terecht, want deze Twentse stad heeft alles in huis voor een gezellig weekendje weg met familie of vrienden. Cultuur? Check. Musea? Check. Winkels? Check. In een weekend al het moois van Enschede ontdekken? Steek me de gek niet aan. Je kunt hier wekenlang doorbrengen om alles te bezichtigen!

Blokhutten Universiteit Twente
Blokhutten Universiteit Twente

Maar laten we even terugkomen op ons punt: leuke groepsaccommodatie in Enschede… Je verwacht het misschien niet, maar de Campus van Universiteit Twente is een populaire verblijfsplek voor groepen. Midden op de campus staan 7 blokhutten, waar je met 15 personen per blokhut kunt verblijven. De sanitair-gebouwen vind je nabij de blokhutten. Ook kun je gebruikmaken van een grote schuur. Voor gezamenlijk tafelen en lange avonden gevuld met spelletjes en gezelligheid zit je hier helemaal goed.