Groepsaccommodatie Twente

Groepsaccommodatie Twente

 • Groepsrecreatie De Ossenkamp

  Groepsrecreatie De Ossenkamp

  Kom genieten van onze gezellige ruime groepsaccommodatie in de buurt van het dorp Hellendoorn. Bij de accommodatie ligt een groot sport- en speelveld waar allerlei activiteiten georganiseerd kunnen worden.

 • ’t Keampke

  ’t Keampke

  't Keampke is een bijzonder plekje in Twente. Hier heb je de tijd om met familie of vrienden even bij te kletsen, terwijl de kinderen lekker aan het ravotten zijn op het erf.

 • Landgoed Kolhoop

  Landgoed Kolhoop

  Vakantieboerderij Landgoed Kolhoop is een 18e eeuwse boerderij die in 2008 gerestaureerd en verbouwd is tot groepsaccommodatie, Bed & Breakfast en vergaderlocatie. Zeer geschikt voor familieweekenden, reünies, meerdaagse vergaderingen of een gewone vakantie.

 • Erve Broam

  Erve Broam

  Op de traditionele Twentse boerderij Erve Broam kunt u terecht voor boerderijeducatie op een modern melkveebedrijf met rondleiding. Ook is er een vakantiewoning en unieke vergaderlocatie.

 • Landgoed Het Rheins

  Landgoed Het Rheins

  Landgoed Het Rheins is een veelzijdig horeca en recreatiebedrijf temidden van de Twense Landerijen. Naast het restaurant, ook partycentrum, kinderboerderij met speeltuin, evenemententerrein met outdoor mogelijkheden, klein vakantiepark met luxe boerderijwoningen.

 • Erve Fakkert

  Erve Fakkert

  Vakantiehuis, B&B tot 19 personen, aan de rand van het landelijke dorp Rossum. Rossum ligt tussen de plaatsen Oldenzaal, Denekamp en Ootmarsum in Twente.

 • Natuurvriendenhuis Krikkenhaar

  Natuurvriendenhuis Krikkenhaar

  Tussen coulissen van houtwallen en essen ligt in het Twentse landschap natuurvriendenhuis Krikkenhaar. Een prachtige plek met volop ruimte om actief te zijn maar ook om heerlijk te ontspannen.

 • de Johanneshoeve

  de Johanneshoeve

  Bed & Breakfast, apartementen, groepsaccommodatie en vergaderruimte De Johanneshoeve ligt landelijk gelegen, met uitzicht over de landerijen, nabij natuurgebied de Engbertsdijksvenen.

 • Bungalowpark Hoge Hexel

  Bungalowpark Hoge Hexel

  We willen bijna zeggen: welkom thuis! Want heel graag zorgen wij dat uw vakantie bij Bungalowpark Hoge Hexel ook écht voelt als een tweede thuis.

Gezellig met een grote groep vakantie vieren in een leuke groepsaccommodatie in Twente? Twente heeft een groot aantal vakantieplekken en terreinen waar groepen voor korte of langere tijd kunnen verblijven, voor een familieweekend, vriendenweekend of reünie. Een groepsaccommodatie is natuurlijk ook geschikt voor teambuilding of een zakelijk uitje. Wat denk je van een overnachting in een karakteristieke kampeerboerderij, een prachtig landhuis of verschillende vakantiewoningen op bijvoorbeeld een vakantiepark met allerlei faciliteiten zoals een verwarmd zwembad?

Afhankelijk van je wensen en behoeften kun je op een landelijk gelegen accommodatie verblijven, middenin de natuur, of juist dichter bij de stad. Er zijn meer dan genoeg gelegenheden om in de omgeving van de accommodatie leuke sport- en spelactiviteiten te organiseren of gewoon lekker te ontspannen. En behalve een prachtige natuur heeft Overijssel ook veel leuke steden en dorpen waar veel te beleven valt. Ervaar zelf de typisch Twentse gezelligheid van Enschede, het bruisende Almelo, of het historische Delden.

De leukste groepsaccommodaties in Twente

Met een leuke groep luxe, of juist met een kleiner budget, kamperen op een groepscamping? Twente heeft het; gezellige campings waar grote groepen welkom zijn en in grote tenten, separate bungalows of in een groot groepsverblijf kunnen overnachten. De dag vullen met leuke uitjes in de buurt, of wandelingen en fietstochten maken door de natuur, ’s avonds samen koken in de grote keuken en spelletjes spelen of bijpraten in de woonkamer, en daarna natuurlijk moe maar voldaan in slaap vallen op je comfortabele bed. Dat is echt genieten.

Er zijn in Twente groepsaccommodaties beschikbaar vanaf 8 tot 300 personen, dus er zit gegarandeerd een bij die perfect aansluit bij jouw wensen, en die van de groep. Boek een groepsaccommodatie in Twente en ervaar de typische gastvrijheid. Twente beleven wordt immers een stuk leuker met je vrienden, familie of collega’s om je heen.