navigatie overslaan

Klein hotel Mössems

Comfortabel en modern klein hotel, waarin max. 10 personen kunnen verblijven verdeeld over 4 aparte kamers. Het hotel is gevestigd in een in oude stijl herbouwde graanschuur. Naast de vier modern ingerichte boerderijkamers is in deze graanschuur ook een theeschenkerij gevestigd.

Alle facetten van schitterend Twente beleven met al uw zintuigen; dat is Twentenieren.

Waar kan dat beter dan bij Mössems? Een klein modern hotel met aandacht voor oude tradities, waarden en met oog voor alle moderne gemakken. In het typische maten- en flierenlandschap tussen Denekamp en Lattrop heeft de familie Roepe tegenover het oude boerenerf een eigentijds klein hotel gebouwd in de stijl van de oude graanschuur die hier ooit stond.

Deze accommodatie is volledig rolstoel/rollator vriendelijk ingericht, zowel voor wat betreft de algemene ruimtes als met name voor de vier modern ingerichte boerderijkamers. De kamers bevinden zich op de eerste verdieping en begane grond. Elke kamer is voorzien van bedden, televisie, Wifi, een gezellig zitje en een eigen badkamer.

Elke kamer heeft een eigen naam die refereert aan de historie van het boerenerf en de geschiedenis van de lommerrijke omgeving.

THEESCHENKERIJ

Klein hotel Mössems herbergt een authentieke theeschenkerij. Deze staat bekend om haar diverse theesoorten van verse kruiden. Wij hechten waarde aan kwaliteit. De high tea bij Mössems kent een verrassende variatie waarbij prijs en kwaliteit in een goede verhouding staat. Er is volop gelegenheid om op het terras of binnen ontspannen te genieten van een heerlijke kop thee of koffie met lekkers. We verzorgen op afspraak High Tea’s en Afternoon Tea’s met hartige en zoete lekkernijen.

Categorieën