navigatie overslaan

Nielz Café/Restaurant

NIELZ is een gezellig café-restaurant met een groot en zonnig terras in het centrum van Almelo. Wij zijn 364 dagen per jaar geopend van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Het restaurant van NielZ staat voor goed en lekker eten in een laagdrempelige sfeer.

Van koffie met gebak, zoals bijvoorbeeld de zeer instawaardige cheesecakespecial, tot zakenlunch of driegangendiner. Bij Nielz kan het allemaal.

Kinderen zijn van harte welkom. Er zijn verschillende speelhoeken, een speurtocht op de begane grond, babyverschoontafels in diverse toiletten en in Club Nielz staat een magnetron voor het zelf opwarmen van babyvoeding en melk.

Nielz heeft meerdere ruimtes die gebruikt kunnen worden voor besloten bijeenkomsten als vergaderingen, borrels en feesten.

’t PAKHUYZ is een ruimte op de eerste verdieping. Deze zaal is geschikt voor maximaal 60 personen. Er is een bar aanwezig en een balkon waar gerookt kan worden. Op dezelfde verdieping bevinden zich dames- en herentoiletten en een garderobe.

't Pakhuyz is ook uitstekend geschikt voor vergaderingen tot 30 personen. Vergaderfaciliteiten zoals een beamer, scherm, flip-over, etc. zijn tegen betaling beschikbaar. Voor actuele informatie over luncharrangementen, keuzemenu’s en buffetten, zie https://nielz.nl/groepen/

NEXT DOOR bevindt zich op de begane grond. Deze ruimte is via een kleine gang, “De Koppelgang” verbonden aan het voorcafé van Nielz. Next Door beschikt over een toiletgroep met babyverschoontafels en een speelhoekje voor kinderen. Deze ruimte is geschikt voor maximaal 60 personen. In de zomer is het tevens mogelijk om bij mooi weer een deel van het terras erbij te betrekken.

CLUB NIELZ met een DJ tafel en de mogelijkheid tot het creëren van een dansvloer. De Club is te gebruiken voor besloten feesten en partijen tot 100 personen. De Club beschikt over een aparte entree aan de Hagenstraat. De toiletten bevinden zich op de 1e verdieping.

VOORCAFÉ, de voorzijde van Nielz café-restaurant. Dit gedeelte beschikt over 65 zitplaatsen. Voor bijzondere gelegenheden is het mogelijk om Nielz geheel af te huren, inclusief het voorcafé. Het aantal personen dat wij dan binnen kunnen herbergen is maximaal 370.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en arrangementen, kunt u contact opnemen via Nielz.nl/contact of bellen met 0546 – 815777.

Smakelijke ontdekkingtochten

In het verleden organiseerde Nielz jaarlijks diverse proeverijen, zoals een paddenstoelenproeverij, wijnproeverij, Zuid Afrikaanse gerechten proeverij. Omdat de zaak steeds verder werd uitgebreid was er op een gegeven moment geen keukencapaciteit om naast het diner een proeverij te verzorgen. Gelukkig is dit inmiddels veranderd. Nielz heeft een nieuwe keuken en er zal in de toekomst weer regelmatig een proeverij georganiseerd worden. Houd daarvoor de social mediakanalen in de gaten.

Gewoon borrelen of een High arrangement

Nielz Café/Restaurant serveert verschillende "High" arrangementen. Bij de high beer en high cocktail kunnen ook alcoholvrije drankjes besteld worden. Nielz heeft niet alleen een cocktailkaart, maar ook een uitgebreide mocktailkaart (alcoholvrije cocktails). Voor high arrangementen is een dag van tevoren reserveren gewenst.High Arrangementen

Lunch en diner

De menukaart is zeer divers en biedt voor ieder wat wils. Van een tosti tot een maaltijdsalade, van een ‘kleine kaart’ gerecht tot aan een driegangendiner!

Zijn er dieetwensen of allergieën waar rekening mee moet worden gehouden? Geen probleem, Nielz heeft speciale allergenen menukaarten en onze medewerkers denken graag met u mee om een passend gerecht samen te stellen.

Kinderen zijn van harte welkom bij Nielz.Binnen en op het terras zijn verschillende kinderspeelhoeken. Ook zijn er kleurplaten en een speurtocht op de begane grond.

Gezellig een hapje en een drankje doen

Nielz heeft uitgebreide lunch- en dinerkaarten en daarnaast nog een specialskaart met onder andere lekkere koffiecreaties, een uitgebreid gebaksassortiment, borrelhapjes en verschillende nacho-bereidingen. Daarnaast zijn er diverse "High arrangementen" te reserveren.Een High Beer, -wine, -Gin, -Cocktail en een High Tea. High Arrangementen bekijken of Menukaart bekijken

Koffie met gebak of lunch?

Behalve een uitgebreide lunchkaart heeft Nielz ook een heel goed gevulde gebaksvitrine met de lekkerste taarten, zoals Red Velvet, Pecan en worteltjestaart. Maar de grootste topper is toch wel de huisgemaakte cheesecake. In het weekend verkrijgbaar met elke week weer een andere topping. De cheesecakespecial is elke week te bewonderen op insta- en facebook.

Qualiteatime

Lekker bijkletsen met familie, vrienden of collega’s. Dat is toch het leukst onder het genot van een high tea. Onze high tea bestaat uit diverse zoetige en hartige lekkernijen en heel veel smaken thee naar keuze. Vooraf reserveren is gewenst. Dit kan via Nielz.nl

Nielz on wheelz

Een feest organiseren bij uw bedrijf en de catering en eventueel aankleding van de locatie uit handen geven? Nielz verzorgt het graag. Voor informatie over de mogelijkheden kan contact worden opgenomen via 0546-815777 of mail Nielz

Vergaderen bij Nielz

Nielz Café/Restaurant beschikt over twee sfeervolle vergaderruimtes met een capaciteit tot 30 personen. In één ruimte staat een bar, wat de mogelijkheid geeft tot een gezellige besloten borrel na het vergaderen. De vergaderruimtes kunnen in verschillende opstellingen worden ingericht. Vergaderfaciliteiten zoals een beamer , scherm, flip-over, etc. zijn tegen betaling beschikbaar.

Zakenlunch in een gemoedelijke sfeer

De menukaart Nielz biedt voor elk wat wils en is in het Nederlands en Engels opgesteld. Ook met buitenlandse gasten kan prima worden aangeschoven bij Nielz. Op de 1e verdieping zijn twee besloten ruimtes die kunnen worden gereserveerd voor groepen. Ook is het voor groepen vanaf 12 personen mogelijk om een luncharrangement te boeken.Bekijk ruimtes en arrangementen

Combi-uitje: activiteit & etentje

Nielz Café/Restaurant heeft voor activiteiten een samenwerking met TB Events. Alle events, zowel binnen als buiten, vermeld op de TB website zijn te boeken met Nielz als locatie.Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ga naar: TB Events Nielz heeft meerdere besloten ruimtes die te reserveren zijn voor groepen.

Besloten ruimte huren of bij mooi weer lekker op het terras

Laat je ontzorgen en organiseer je vrijgezellenfeest, zakelijke borrel, jubileum, reünie of verjaardagsfeest gezellig bij Nielz.Er zijn verschillende ruimtes voor te reserveren. Next Door, 't Pakhuyz en Club Nielz. De ruimtes hebben allemaal een eigen toiletgelegenheid met babyverschoontafels. Voor kinderen zijn er meerdere speelhoeken, zowel binnen als buiten. Sinds kort is er vóór het grote terras van Nielz een mooie fontein, waar kinderen bij kunnen spelen.

Categorieën