Camperplaats Sploder Stea

Reis je met de camper? Of wil je er graag een dagje op uit inclusief staplaats voor de camper? Dan is camperplaats Sploder Stea in Holten de ideale plek. De camperplaats is in het voorjaar van 2021 gerealiseerd naast een actief melkveebedrijf met 120 melkkoeien en is gelegen op een prachtig plek in Holten.

25 camperplaatsen aan de voet van Nationaal Park Sallandse Heuvelrug

Bij camperplaats Sploder Stea, aan de voet van Nationaal Park Sallandse Heuvelrug, is er plek voor 25 campers op royale camperplaatsen. De plaatsen zijn op verharde grond door middel van grasklinkers waardoor comfort wordt gecombineerd met het mooie groene landschap.

Van alle comfort voorzien

Camperplaats Sploder Stea beschikt over een spiksplinternieuw verwarmd sanitair gebouw, dat ook een wasmachine en mindervalide ruimte heeft. Over het hele terrein kun je gebruik maken van gratis WiFi en daarbij zijn huisdieren, mits aan de lijn, welkom op de camperplaats.

Toeristische informatie

Bij het sanitair gebouw is een informatieruimte aanwezig waar je vele wandelroutes kunt vinden die door de prachtige natuur lopen, zoals het Pieterpad. Om de natuur op te zoeken hoef je overigens niet ver te wandelen of te fietsen. Op een afstand van 800 meter begeef je je al tussen de Schotse hooglanders die rondlopen in het Nationaal Park. Naast wandelroutes zijn ook fiets- en MTB-routes vlak in de buurt van de camperplaats.

Lekker tot rust komen

Wil je liever van de rust en een goed boek genieten dan kan dat natuurlijk ook. Je hoeft niet eens zelf een boek mee te nemen. In de informatieruimte van deze camperplaats vind je een boekenkast waarin boeken geleend en geruild kunnen worden. Vissers kunnen hun hart ophalen bij de visvijver die gelegen is langs het dorp Nieuw-Heeten op een afstand van 600 meter van de camperplaats. In het dorpje kun je 's ochtends ook verse broodjes bij de bakker halen.

Reeën, hazen en koeien

Het uitzicht op de camperplaats zelf is verademend en rustgevend. Zo zijn er reeën en hazen voornamelijk in de vroege uren te spotten. Bovendien lopen de koeien, van het eigen melkveebedrijf, te grazen in de weilanden rondom de camperplaats vanaf het voorjaar tot aan het najaar. Op aanvraag is het mogelijk om een rondje over het boerenbedrijf te lopen en informatie hierover te krijgen. Tevens is er de mogelijkheid om de verse melk samen met andere streekproducten te komen proeven.

Aankomst- en vertrekdatum

Aankomst- en vertrekdatum

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Invalidentoilet
Ligging
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen
Faciliteiten camperplaats
  • Camperplaats
  • Douche aanwezig
  • Elektriciteit
  • Honden toegestaan
  • Ondergrond gras
  • Toilet aanwezig
Wifi
  • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter