navigatie overslaan

Vakantiepark Outdoors Holten

Proef de buitenbeleving bij Outdoors Holten. Outdoors Holten is een kleinschalig vakantiepark middenin de natuur, voorzien van 25 unieke overnachting accommodaties.

Bijzonder genieten op een avontuurlijk natuurpark staat bij Outdoors Holten centraal. Er zijn drie geweldige Diamond Suites in het bos, twaalf super sfeervolle Scandinavische Lodges en diverse stoere safaritenten en luxe glamping tenten. Alle accommodaties staan dan ook op zeer ruime kavels en bieden veel privacy.

Hap en Tap

Voor een versnapering ga je naar het centrale landhuis, waar in het seizoen de 'Hap en Tap' is geopend (vraag bij aankomst naar de openingstijden). De Hap en Tap is geschikt voor verse bonenkoffie tot een drankje, een koud biertje tot een snelle lekkere snack. Er is geen keuken. Het dorp Holten ligt op iets minder dan drie kilometer van Outdoors Holten en beschikt over een grote verscheidenheid aan eetgelegenheden. Diverse restaurants bezorgen ook op het park. Je mag op het park eventueel zelf barbecueën.

Kindervakantie

Voor kinderen is het 14 hectare landgoed volop genieten. Buiten voetballen, stokken zoeken, hut bouwen of naar het nabij gelegen Natuurmuseum Holterberg. Outdoors Holten beschikt over diverse speeltoestellen, groot speelveld, grote zandbak met klim- en glijbaan. Het Avonturenpad is een speurroute voor de kleintjes. Ook kan je diverse activiteiten bijboeken, zoals Bos Bowling, Levend Tafelvoetbal of Voetpool.

Outdoors is zeer geschikt voor groepen: in de lodges kunnen tot 46 personen slapen. In combinatie met de safaritenten zelfs tot 80 personen. Ook voor een vergadering, personeels- of familiedag ben je op dit landgoed aan het juiste adres.

Categorieën