Hotels

Hotels

De mooiste hotels in Twente

Breng je een bezoek aan het prachtige Twente en wil je graag een nachtje blijven slapen dan heb je keuze uit tal van mooie hotels. Twente is een zeer afwisselende regio met zowel schitterende natuurgebieden als leuke historische dorpen en steden die het ontdekken waard zijn. Natuur- en cultuurliefhebbers, actievelingen en rustzoekers komen hier dus allemaal aan hun trekken. Afhankelijk van je voorkeur vind je hier altijd een geschikte locatie voor een ontspannen nacht.

Zoek je een modern hotel in het historische centrum van Ootmarsum, of een gezellig familiehotel nabij Enschede. Of wellicht spreekt een landhuishotel in Almelo je nog meer aan? Geniet je er van omringd te zijn door de natuur dan is een hotel aan de voet van de Sallandse Heuvelrug een goede keuze. Met een korte wandeling sta je al aan het beginpunt van een wandel- en fietstocht door dit natuurgebied.

Geniet je er van om in de watten gelegd te worden? Kies dan voor een van de luxe hotels met bijvoorbeeld 4 sterren of 5 sterren. Combineer je verblijf met heerlijke arrangementen, een wellness- of culinair arrangement, en laat je verrassen door de grote keuze aan beauty behandelingen en massages, en heerlijke gerechten met verse ingredi├źnten uit de streek bereid door een uitmuntend chef-kok.