Hotels in Twente

Hotels in Twente

 • Landhuishotel De Bloemenbeek ****

  Landhuishotel De Bloemenbeek

  Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek is door (inter)nationale reizigers gekozen tot tripadvisor's Travellers Choice® 2014 Winner: top 20- notering beste hotels van Nederland.

  locatie
  Beuningerstraat 6, 7587 ZG De Lutte
 • Hampshire Hotel De Broeierd ****

  Hampshire Hotel De Broeierd

  Dit in authentieke Saksische stijl gebouwde hotel is gelegen in een landelijke omgeving. Hier kun je overnachten in de sfeer van vroeger. Een ideale omgeving voor zakelijke bijeenkomsten of om een heerlijk lang weekend te ontspannen.

  locatie
  Hengelosestraat 725, 7521PA Enschede
 • Landgoed De Wilmersberg ****

  Landgoed De Wilmersberg

  Landgoed De Wilmersberg: hèt landgoed van Twente. De ligging van het voormalige landhuis van een Twentse textielfamilie is fantastisch.

  locatie
  Rhododendronlaan 7, 7587 NL De Lutte
 • Hotel De Landmarke ***

  Hotel De Landmarke

  U verblijft in een sfeervol hotel met eigen parkeerterrein, lift, lounge met openhaard, gratis Wifi, gratis fietsen (bij boeking van half-pension), overdekt zwembad, sauna en solarium. E-bikes te huur voor € 19,50 per dag.

  locatie
  Rossumerstraat 5, 7636PK Ootmarsum
 • Resort Bad Boekelo ****

  Resort Bad Boekelo

  Te midden van het Twentse coulisselandschap, op steenworp afstand van Enschede ligt het gastvrije Resort Bad Boekelo, met al haar faciliteiten één van de meest complete hotels van Nederland.

  locatie
  Oude Deldenerweg 203, 7548 PM Boekelo
 • Hotel de Rozenstruik ***

  Hotel de Rozenstruik

  Hotel De Rozenstruik, is een informeel modern hotel gelegen aan de rand van het historische centrum van Ootmarsum, omringd door een tuin en een aantal terrassen. Tevens beschikt het hotel over een royale parkeerplaats.

  locatie
  Denekamperstraat 15, 7631AA Ootmarsum
 • Erve Hulsbeek ****

  Erve Hulsbeek

  Erve Hulsbeek ligt op het landgoed Het Hulsbeek bij Oldenzaal, de glimlach van Twente. Dit prachtige landgoed van 230 hectare, bestaat uit bossen, heidevelden met zwem- en visvijvers. Een prachtige accommodatie op een prachtige plek!

  locatie
  Oude Almeloseweg 13, 7576PE Oldenzaal
 • Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven ***

  Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven

  Te midden van het prachtige landgoed Twickel, ligt het statige Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven. Carelshaven is de ideale plek om heerlijk te overnachten, culinair te dineren, ontspannen te vergaderen of voor een unieke bruiloft of feest.

  locatie
  Hengelosestraat 30, 7491BR Delden
 • Conferentiehotel Drienerburght ***

  Conferentiehotel Drienerburght

  Aan de rand van Enschede op het “Landgoed Drienerlo” vind je het Conferentiehotel Drienerburght. Een sfeervolle ontmoetingsplaats waar rust en aandacht centraal staan.

  locatie
  Drienerlolaan 5, 7522NB Enschede
 • InterCityHotel Enschede

  InterCityHotel Enschede

  Het InterCityHotel Enschede zorgt met zijn moderne kleurenschema en geluidsdichte kamers voor een heerlijk verblijf.

  locatie
  Willem Wilminkplein 5, 7511PG Enschede
 • Landgoed de Uitkijk ****

  Landgoed de Uitkijk

  Het hotel ligt aan de rand van de Sallandse Heuvelrug en midden op de Hellendoornseberg. Deze fantastische ligging en het prachtige vergezicht (De Uitkijk) maken een bezoek aan het hotel meer dan de moeite waard.

  locatie
  Hellendoornsebergweg 8, 7447PA Hellendoorn
 • Hotel Restaurant Hof van Twente ***

  Hotel Restaurant Hof van Twente

  Hotel Restaurant Hof van Twente staat van oudsher synoniem voor hartelijk gastheerschap in een gezellig familiehotel. Twentse gastvrijheid en jezelf zijn, zijn hier vanzelfsprekend.

  locatie
  Goorsestraat 25, 7496AB Hengevelde

Wanneer je in Twente verblijft is het eigenlijk wel een must om op zo'n mooie locatie tevens in een authentiek en bijzonder hotel te verblijven. Wanneer je in een fijn hotel verblijft is je totale verblijf sowieso al een stuk beter. Tel daar nog eens de prachtige omgeving van Twente bij bovenop en je totaalpakket is compleet!