Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Hotels in Twente

Ben jij er zo’n eentje van ‘geen cent teveel’? Of haal je juist je neus op voor hotels met minder dan vier sterren? Maakt niet uit. In Twente kan iedereen een hotelkamer naar eigen smaak vinden. Zeeuwse meisjes én Delfzijlse diva’s vinden hier het beste van het beste.

Verhalen uit Twente

 1. Slaaptijd!

  Magisch slapen in het bos van Twente. Hier kom je weer helemaal tot jezelf

  geschreven door Nicoline
 2. Doe-tips

  10 leuke dingen met kids bij slecht weer. Een beetje regen is zo erg nog niet.

  geschreven door Nicoline
 3. Typisch Twents

  7 landgoederen in Twente die het textielverleden vertellen

  geschreven door Nicoline
 4. Een moment met

  Oud Tukker Nicole Buch: “Ik ga volop en voluit. En ik geef gas!”

  geschreven door Twentelife
 5. Typisch Twents

  Huize Brecklenkamp: een historische buitenplaats en complex rijksmonument

  geschreven door Twentelife
 6. Slaaptijd!

  Boek een bijzondere B&B. Dichterbij een Tukker kom je niet

 7. Typisch Twents

  Boodschappen doen bij de boer, heel normaal in Twente. Eet hoe eten bedoeld is.

  geschreven door Bertine
 8. Binnenkijken bij

  Fascinatie voor vogels: de dierenwereld als inspiratie voor Iris Helene Jansen

  geschreven door Twentelife
Hotel in Twente

One night Twente

Heb je een ‘one night Twente’ geboekt, dan wil je natuurlijk wel meer zien dan de vier muren van je hotelkamer en het restaurant. Hoe mooi het behang ook is en hoe fijn de vogeltjes in de binnentuin ook fluiten, voor het echte Twentegevoel moet je toch echt naar buiten. Het zal je maar gebeuren dat je dat ene historische dorpje, die bruisende stad of dat groene natuurgebied over het hoofd ziet. Kan je niet mee thuiskomen, toch? Dus hup, je nest uit, boek dat hotel in Twente en op pad. Er is in de omgeving van alles te ontdekken.Ben je een cultuurfreak? Boek dan je hotel in een kunstzinnig dorp als Ootmarsum of een culturele hotspot als Enschede of Almelo. Het fijne van Twente is: rust en natuur zijn nooit ver weg. Zodra je dorp of stad uit bent, sta je midden in het groen, met als absolute topper de Sallandse Heuvelrug. Fiets en/of wandelschoenen mee, want je kunt in dit bosrijke natuurgebied eindeloos rondbanjeren. Er zijn genoeg hotels die bij jou, je geliefde of je gezin passen. Twente heeft ze in alle categorieën: van slapen onder de sterrenhemel tot vijfsterrenhotels. ‘Luxe peerden’ die een upgrade van lichaam en/of geest nodig hebben, boeken een hotel met wellness, jacuzzi en zwembad. Alle anderen moeten het doen met een ‘bosbad’ of een beautybehandeling met originele Twentse frisse lucht. Net zo lekker.