Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

****

Hotel de Schout

Het hotel heeft een unieke ligging in Twente. Het is gelegen in hartje Denekamp met zijn bosrijke omgeving. Proef de rust van het Twentse land en maak kennis met de gastvrijheid en persoonlijke aandacht die in Twente tot traditie verheven zijn.

BOEK NU
Hotel De Schout gelegen in het centrum van Denekamp, beschikt over 34 uiterst comfortabele en ruime kamers, die allemaal verschillend zijn ingericht. Naast de boxsprings bedden en een gezellig zitje, zowel in de kamers als op de balkons, zijn alle kamers voorzien van een design badkamer met vloerverwarming, airconditioning, draadloos internet en een LCD TV. In de bosrijke omgeving kunt u heerlijk wandelen, fietsen en tot rust komen.

Het restaurant heeft een groot terras aan het Nicolaasplein met prachtig uitzicht op de kerk. U kunt heerlijk lunchen, dineren of op het terras genieten van een drankje.

Er is gratis parkeergelegenheid bij het hotel.

omschrijving
omschrijving

Hotel de Schout is deelnemer Nette Toilette

Contact

Adres
Burgemeester Hoogklimmerstraat 2
7591ET Denekamp
Telefoon
0541-572555
Online
www.hoteldeschout.nl
E-mail
SITE::TWITTER
Facebook

Tip je vrienden

twitter facebook

boek Hotel de Schout

 

Als u op reserveren klikt wordt uw verzoek doorgestuurd naar Hotel de Schout. Uw reservering is pas definitief na bevestiging door de accomodatie.