Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Fox Lodges

Door diverse maatregelen vanuit de veiligheidsregio en het RIVM kan het zijn dat u deze accommodatie niet kunt bezoeken. Neem hierover contact op met de desbetreffende accommodatie.

Luxe Lodges tot 12 personen. Een heerlijk ruime vakantiewoning in een unieke omgeving. Kom genieten van al het moois dat Twente te bieden heeft, met de royale lodges als de perfecte thuishaven.

BOEK NU

Exclusief ontworpen door Piet Boon met maar één doel: u in alle opzichten een heerlijk verblijf bieden. Welkom bij Fox Lodges!

De voornaamste facetten van het Twentse landschap vindt u in de directe omgeving. En de keuze is aan u: heerlijk relaxen aan het water, in het bos of in het weidegebied. Welke plek u ook kiest, de centrale faciliteiten zijn vanuit alle lodges snel te bereiken. Het restaurant, met ruime parkeergelegenheid, vormt het hart van het park, prachtig gelegen midden in het kenmerkende Twentse coulissenlandschap.

Begin de dag met een croissantje op de veranda, geniet vervolgens urenlang van het moois dat Twente te bieden heeft en sluit de dag 's avonds in stijl af met een drankje bij het haardvuur in de woonkamer of nog even lekker aan de buitentafel.

Overige faciliteiten bij de bungalows: Goed lopend restaurant - Binnenspeeltuin - Wifi (in de bungalow) - fietsverhuur - scooter verhuur - buitenspeeltuin - springkussen verhuur - visvijver - jeux de boules baan - boerengolf baan - speelveld - bbq/buitenkeuken - uitgebreid welkomstpakket met vele mogelijkheden en voordelen in de directe omgeving.

Zo wordt iedere vakantiedag een feestje! Met familie of met vrienden, in een klein gezelschap of gezellig met een grote groep.

Houd u van shoppen, kunst of cultuur, lekker de stad in of een concertje pakken? Grote steden als Enschede, Hengelo, of het Duitse Nordhorn zijn snel te bereiken.

Kijk op de site www.foxlodges.nl voor meer info.

Of bekijk de website www.foxlodges.nl

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Aan/bij het water
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen

Tip je vrienden

facebook twitter