navigatie overslaan

Hotel Restaurant Van der Maas

Hotel Restaurant Van der Maas is meer dan 120 jaar een sfeervol hotel en gelegen binnen de oude stadswallen van het pittoreske Ootmarsum.

Van der Maas biedt je een gezellig stadsterras, ruime lounge met openhaard, restaurant en zaalruimte. In de kamer vindt je een uitstekend bed, een volledige badkamer met bad of douche, een zitje, kluis, televisie en wekkerradio. Uiteraard is er een afsluitbare fietsenstalling, waar tevens e-bike opgeladen kunnen worden.

Uiteraard wordt je tijdens het verblijf in de watten gelegd met de Twentse gastvrijheid en persoonlijke aandacht! Natuurlijk staan de wandel- en fietsroutes gratis ter beschikking!

Restaurant

In het onlangs geheel renoveerde restaurant kun je onder toezicht van de nachtwacht genieten van een smaakvolle maaltijd. Er is een lunch- en dinerkaart.

Ootmarsum

De stad kenmerkt zich door een wirwar van straatjes met authentieke vakwerkhuizen. In het centrum vindt u een breed aanbod van bekende galerie├źn, leuke winkels, speciaalzaken en musea. Het buitengebied is een waar paradijs voor wandel- en fietsliefhebbers.

Categorie├źn