navigatie overslaan

Slaaptijd!

Hotels met fietsarrangement voor een fietsvakantie in Twente.

  • Leestijd 4 min
  • Gelezen 19959 keer

Benieuwd naar de pracht en kracht van Twente? Ontdek het tijdens een fietsvakantie in Twente. Tijdens het fietsen heb je namelijk tijd zat. Tijd om om je heen te kijken en ‘ons’ fraaie landschap, de kroonjuwelen van Twente, in alle rust te ontdekken. Stap af voor de indrukwekkende flora en fauna, voor een bezoekje aan een eeuwenoud kasteel, een museum of om een kopje soep te eten in een gezellig restaurant. We geven in dit artikel tips voor leuke hotels met een compleet fietsarrangement. Hoef je alleen nog maar jouw fietsvakantie in Twente te plannen!

Twente is groot en er is onmeunig veel te ontdekken, dat red je niet in een dag. Blijf dus overnachten en boek een meerdaags fietsarrangement in één van ‘onze’ sfeervolle hotels. Of fiets van hotel naar hotel via prachtige landschappen, mooie landerijen en historisch panden. Hieronder twee fietsvakanties in verschillende hotels met fietsarrangement Twente.

4-Daags fietsarrangement Twente - Salland

Verken Twente en Salland per fiets gedurende een tocht van 4 dagen. De prachtige fietsroutes, die inclusief zijn bij dit arrangement, zijn ongeveer 50 km per dag. Tijdens je 4-daagse fietsarrangement door het Twentse én Sallandse coulisselandschap overnacht je elke avond in een ander, typisch Twents of Sallands, hotel. Deze hotels met fietsarrangement bieden jou een warm en sfeervol onderkomen terwijl jij op de fiets de mooiste streken van Nederland ontdekt. Jouw arrangement begint met een overnachting in Hotel het Wapen van Delden. Een modern en sfeervol hotel, gelegen aan de rand van het fraaie middeleeuwse stadje Delden. Na een heerlijk ontbijt stap je op de fiets en ontdek je een verrassend stukje Twente.

Fietsen in Twente
Fietsen in Twente

Je eindigt deze dag in Salland bij Hotel de Zwaan, gelegen in het centrum van Raalte. De omgeving van Raalte staat bekend om haar schitterende landschappen, gastvrijheid en veelzijdige toeristische mogelijkheden, die je hoogst waarschijnlijk onderweg bent tegengekomen. Ook op dag 3 staat er een ontbijtje voor je klaar zodat je vol energie op de fiets kunt springen voor weer een actieve en oogstrelende fietstocht. Die je vandaag brengt bij Hotel Herikerberg, centraal gelegen in Overijssel, te midden van eeuwenoude bossen.

De prachtige fietsroutes brengen je tijdens je fietsvakantie Twente dus van hotel naar hotel. Onderweg kom je de meeste indrukwekkende bezienswaardigheden in ‘ons’ fraaie landschap tegen. Je ontdekt unieke stukjes Twente en Salland en wij raden je aan om soms even van je fiets af te stappen. Je hebt geen haast, tijd zat in Twente. Dus neem de tijd en kijk om je heen. Geen zorgen om je koffers, want dit fietsarrangement is inclusief koffer transport van hotel naar hotel. En kom je vol nieuwe indrukken, helemaal bekaf, aan in je hotel, dan word je verwend met een verrukkelijk 3-gangen diner. Meer over Salland?

Meerdaagse fietsvakantie Twente - Aparthotel Delden

Cultuur en natuur komen samen in Twente. Tijdens deze meerdaagse fietsvakantie in Twente ontdek je gezellige dorpjes, vele kastelen en havezaten, Saksische boerderijen en fraai gerestaureerde molens. Deze bezienswaardigheden maken jouw fietsvakantie onvergetelijk. Aparthotel Delden ligt in het stadje Delden, in de Hof van Twente, middenin het landgoed Twickel. Het kasteel Twickel ligt centraal in dit prachtige landgoed van 4000 hectare dat zich uitstrekt tot buiten Twente. Je kunt je voorstellen dat je hier meerdere dagen kunt vertoeven.

Kasteel Twickel
Kasteel Twickel

Het meerdaagse fietsarrangement biedt 3 overnachting bij Aparthotel Delden inclusief een oer-Twents ontbijt en een twee gangen diner. Tijdens je fietstocht door Twente strijk je onder andere neer bij het Twents textiel museum Bussemakerhuis, het enige overgebleven én opengestelde 18e-eeuws linnenhandelshuis in Nederland. Ook geniet je van een kopje soep bij Hotel Jachtlust in Hertme en neem je een kijkje bij Koeienboerderij Wagyu. Waar de koeien gemasseerd worden en naar Bach muziek luisteren. Na een dagje fietsen kun je voor het diner nog even bijkomen in het verwarmde binnenzwembad van Aparthotel Delden. In dit meerdaagse fietsarrangement Twente is het gebruik van de fietsenstalling en de oplaadpunten voor je elektrische fiets inbegrepen.

Boek dit fietsarrangement >

Wat vind je van dit artikel?