Hotels in Delden

In Delden, in het prachtige Hof van Twente, kun je heerlijk overnachten in de meest mooie hotels. Te midden van het kenmerkende Twentse coulisselandschap, met volop wandel- en fietsroutes door bossen en heiden, of midden in de historische stad zelf; Delden is een fantastische bestemming en uitvalsbasis voor een vakantie of weekendje weg. Van Bed en Breakfast tot luxe hotel; Delden heeft voor ieder soort bezoeker een geschikte overnachtingsplek.

Verhalen uit Twente

 1. Doe-tips

  12 Twentse lockdown tips voor coronaproof activiteiten

 2. Binnenkijken bij

  Binnenkijken bij 't Kruisselt; daar waar de tijd best even uit mag.

  geschreven door Bertine
 3. Doe-tips

  Valentijn in Twente: verras jouw Valentijn met deze originele tips.

 4. Slaaptijd!

  10x kamperen met kinderen in Twente. Hier hebben ze de tijd van hun leven

  geschreven door Nicoline
 5. Doe-tips

  Touren in eigen auto door Twente en Salland. De roadtrip tegen de dip!

 6. Slaaptijd!

  Buiten wakker worden... Nou ja, bijna buiten! Thuiskomen in Twente.

 7. Doe-tips

  5 Leuke familie uitjes in Overijssel waar je ook nog eens lekker kunt eten

  geschreven door Maryke
 8. Doe-tips

  Slapen en shoppen bij Roetgerink Mode met de Fashion Giftbox

Op zoek naar een mooi hotel in Delden?

Omgeving

Zoek je een hotel in de stad, of liever een hotel op een landgoed in de natuur? Wellicht spreekt een gezellig pension of B&B je nog meer aan. Romantisch met z’n tweeën, een uitstapje met het gezin, familiereünie of zakelijke vergaderingen; er zijn vele hotels in Delden die je voor allerlei gelegenheden graag ontvangen. Ervaar een heerlijke nachtrust, start de dag met een lekker ontbijt en trek er dan lekker op uit.

Hotelfaciliteiten

De verschillende faciliteiten die hotels aanbieden maken het verblijf nog aangenamer. Combineer bijvoorbeeld je hotelovernachting met een heerlijk wellness-arrangement voor een totale ontspanning. Proef Twentse specialiteiten in het restaurant. Neem een verfrissende duik in het zwembad en neem de golfclubs mee voor een middagje op de golfbaan in de buurt van het hotel. De omgeving van Delden leent zich ook uitstekend voor lange wandelingen of fietstochten die je langs prachtige natuurgebieden en leuke dorpjes brengen, vergeet dan ook vooral niet het landgoed van Kasteel Twickel te bezoeken.

Gastvrij Delden

Ongeacht in welk hotel of BnB je verblijft, je wordt hartelijk ontvangen met de bekende gastvrijheid die Twentenaren zo typeert. De gastheer of –vrouw staat dan ook paraat om je tips over bezienswaardigheden in de omgeving mee te geven. Delden heeft immers een rijke geschiedenis die absoluut de moeite waard is om te ontdekken. Winkelen in het stadshart, galerieën bezoeken, een lunch op een terras of doe mee met de stadswandeling. Er is ontzettend veel te zien en te beleven.