Hotels in Delden

In Delden, in het prachtige Hof van Twente, kun je heerlijk overnachten in de meest mooie hotels. Te midden van het kenmerkende Twentse coulisselandschap, met volop wandel- en fietsroutes door bossen en heiden, of midden in de historische stad zelf; Delden is een fantastische bestemming en uitvalsbasis voor een vakantie of weekendje weg. Van Bed en Breakfast tot luxe hotel; Delden heeft voor ieder soort bezoeker een geschikte overnachtingsplek.

Verhalen uit Twente

 1. Doe-tips

  7 tips voor een toffe voorjaarsvakantie in Twente.

 2. Doe-tips

  Do it yourself: 6 plekken in Twente waar jij de handen uit de mouwen steekt

 3. Slaaptijd!

  Hoe Scandinavisch wil je het hebben in Twente? Thuiskomen doe je hier.

  geschreven door Bertine
 4. Slaaptijd!

  Weekendje weg met Kerst. Ook jij verdient rust in de drukke decembermaand.

 5. Doe-tips

  Lekker! Op deze plekken kun je het beste wild eten in Twente.

  geschreven door Maryke
 6. Op eigen wijze

  Siepel en stiepels: dit is waarom Stiepeltekens in Twente worden gemaakt.

  geschreven door Bertine & Vincent
 7. Typisch Twents

  Cultuurtijd! Twente barst uit z'n voegen van de culturele plekjes.

 8. Doe-tips

  Dit zijn de 11 beste restaurants in Hof van Twente. Smullen geblazen!

Op zoek naar een mooi hotel in Delden?

Omgeving

Zoek je een hotel in de stad, of liever een hotel op een landgoed in de natuur? Wellicht spreekt een gezellig pension of B&B je nog meer aan. Romantisch met z’n tweeën, een uitstapje met het gezin, familiereünie of zakelijke vergaderingen; er zijn vele hotels in Delden die je voor allerlei gelegenheden graag ontvangen. Ervaar een heerlijke nachtrust, start de dag met een lekker ontbijt en trek er dan lekker op uit.

Hotelfaciliteiten

De verschillende faciliteiten die hotels aanbieden maken het verblijf nog aangenamer. Combineer bijvoorbeeld je hotelovernachting met een heerlijk wellness-arrangement voor een totale ontspanning. Proef Twentse specialiteiten in het restaurant. Neem een verfrissende duik in het zwembad en neem de golfclubs mee voor een middagje op de golfbaan in de buurt van het hotel. De omgeving van Delden leent zich ook uitstekend voor lange wandelingen of fietstochten die je langs prachtige natuurgebieden en leuke dorpjes brengen, vergeet dan ook vooral niet het landgoed van Kasteel Twickel te bezoeken.

Gastvrij Delden

Ongeacht in welk hotel of BnB je verblijft, je wordt hartelijk ontvangen met de bekende gastvrijheid die Twentenaren zo typeert. De gastheer of –vrouw staat dan ook paraat om je tips over bezienswaardigheden in de omgeving mee te geven. Delden heeft immers een rijke geschiedenis die absoluut de moeite waard is om te ontdekken. Winkelen in het stadshart, galerieën bezoeken, een lunch op een terras of doe mee met de stadswandeling. Er is ontzettend veel te zien en te beleven.