navigatie overslaan

Slaaptijd!

De 5 heerlijkste accommodaties met jacuzzi

 • Leestijd 3 min
 • Gelezen 6798 keer

Romantisch overnachten met jacuzzi op je kamer, wie wil dat niet?! Na een dagje shoppen, wandelen of fietsen is ontspannen bijkomen in een romantisch hotel met jacuzzi op je kamer echt ultiem genieten. Wij kunnen ons voorstelen dat dit is wat jullie voor ogen hebben bij een weekendje weg met z’n twee en gingen op zoek naar de 5 meest romantische hotels in Twente met jacuzzi op de kamer.

 1. 5

  Landgoed De Wilmersberg in de Lutte

  Bij landgoed De Wilmersberg heb je 100% garantie op een heerlijke nachtrust. Laat het leven van alledag even los droom samen weg. Voor het slapen gaan geniet je in de lounge nog van een goed glas wijn of trekken jullie samen nog een paar baantjes in het zwembad. Maar misschien willen jullie de kamer wel helemaal niet af. En dat kan, want de royale kamers vol luxe en comfort zijn voorzien van een ruime badkamer met whirlpool. Na het bubbelen duiken jullie zo het kingsize bed in.

 2. 4

  Tuindorphotel ’t Lansink in Hengelo

  Tuindorphotel ’t Lansink in Hengelo is de perfecte locatie voor een romantisch weekend weg met jacuzzi. Boek de Grande Suite mét die luxe jacuzzi en geniet volop van een nachtje of weekendje weg met elkaar. En niet alleen de jacuzzi doet het hem hoor. Dit kenmerkende historische en monumentale pand, zelfs een rijksmonument, heeft een rijke geschiedenis en dat zie je overal terug. In Tuindorphotel ’t Lansink bevinden zich 14 kamers en een, door Michelin met ster bekroond, restaurant. In het pand er recht tegenover, Residence ’t Lansink, zijn 11 State-of-the-Art kamers en suites gecreëerd, voorzien van alle gemakken. Inclusief, je raadt het al, de jacuzzi.

 3. 3

  Hotel Erve Hulsbeek in Oldenzaal

  Hotel Erve Hulsbeek heeft grote hotelkamers, familiekamers, juniorsuites en een luxe sauna suite. Die laatste wil je dus! Want, hoe romantisch is het om na een onvergetelijke dag samen lekker tot rust komen in een warme sauna op je kamer? Of om nog even na te genieten onder het genot van een glaasje wijn in het bubbelbad? Dat is toch een bijzonder romantisch weekendje weg! De luxe sauna suite, ofwel de royale luxe bruidssuite, beschikt over een tweepersoons bubbelbad, een aparte (regen)douche en toilet en een sauna. Om jullie romantische overnachting compleet te maken wordt er de volgende ochtend een heerlijk champagne ontbijt geserveerd in jullie suite!

 4. 2

  Spa boerderij in Nutter

  Vlakbij natuurgebied het Springendal ligt een oude karakteristieke tweekaps boerderij met een geweldig uitzicht. In de oude potstal van deze boerderij zijn 2 boerderijlodges en 1 boerderijkamer ontwikkeld. In het oude woonhuis zit een spaboerderij. Wil je voor of na een dagje spa samen nog even bijkletsen? Duik dan de strak vormgegeven jacuzzi in en geniet van de bubbels en het prachtig weidse uitzicht. Na een heerlijke nachtrust staat er in de ochtend een rijk gevulde ontbijtmand voor jullie klaar. Met badjassen en slippers, zodat je na het eten de spa kunt betreden en aan je arrangement kunt beginnen.

 5. 1

  Preston Palace in Almelo

  Een romantisch nachtje weg met jacuzzi op je kamer is toch wel ultiem genieten. Maar bij Preston Palace in Almelo kun je meer dan alleen genieten van een jacuzzi op je kamer. Want in dit all-inclusive Family Resort ervaren jullie het vernieuwde all-in concept. Nóg meer beleving en alle faciliteiten onder één dak. Ben je na een actieve en gezellige dag op zoek naar rust? Boek dan de prachtige Suite, vol luxe, ruimte en optimaal comfort, zoals een KingSize bed en pure wellness in de luxe badkamer met whirlpool.

Wat vind je van dit artikel?