navigatie overslaan

Hotel het Wapen van Delden

* * *

Prachtige natuur, een rijke historie, gemoedelijke mensen en een heerlijk hotel... De familie Poppe heet je van harte welkom!

Hotel het Wapen van Delden is al meer dan honderd jaar een begrip. Het drie sterren hotel beschikt over 47 comfortabele en sfeervolle kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Zes kamers zijn voorzien van een bubbelbad, ontspan met een tikje romantiek!

De hotelkamers zijn rookvrij. Voor rokers is de prachtige Heerenkamer beschikbaar.

Doordeweeks is er ontbijtbuffet mogelijk vanaf 6 uur, ideaal voor zakelijke gasten! Uiteraard kun je ook een beker verse koffie of cappuccino meenemen voor onderweg.

Het overdekte zwembad is gratis toegankelijk voor hotelgasten. Het hotel beschikt ook over vier bowlingbanen met automatische score.

Restaurant In het restaurant overheerst een gezellige, ontspannen sfeer. Zo kun je ongedwongen en in alle rust genieten van een keuze van de à la carte of een gevarieerd dagmenu.

De keukenbrigade is creatief in het bedenken van smakelijke variaties, daarbij aangemoedigd door de mogelijkheden van heerlijke verse ingrediënten.

Wil je liever een aparte ruimte? Geen probleem! In een aparte bibliotheek met open haard en airco is ruimte voor gezelschappen van tien tot dertig personen om te genieten van een private diner.

Ook al eens gedacht aan de combinatie van dineren en bowlen? Ideaal voor een feestje.

Naast dat het Wapen van Delden dicht bij de snelweg ligt, is het hotel ook met het openbaar vervoer bereikbaar. Vanaf het station in Delden kun je opstappen op de bus. Het dichtstbijzijnde station bevindt zich namelijk op een kwartier lopen vanaf het hotel.

Categorieën