navigatie overslaan
Op zoek naar een hotel met familiekamer in Twente?

Hotels met familiekamer in Twente

Vakantie? Ha, dan wil je ook echt even niks doen en alleen maar genieten. Maar ja, je hebt wel kinderen, dus hoe moet je dat ooit doen? Jij wil het liefst een hotel. Maar een hotel mét kinderen? Dat is echt geen combinatie. Dat dacht je maar! Een hotel met familiekamer: tuurlijk, gewoon boeken! Want wij, in Twente, weten wat familieleven inhoudt. En dus hebben we kindvriendelijke hotels.

Jouw uk wil niet slapen, je peuter klimt zijn bed uit en jij ligt de hele nacht wakker: zo zou het zijn als je in een gewoon hotel zou zitten. Maar niet met een hotel met familiekamer. Met elkaar in 1 kamer of geschakelde kamers: lekker knus en toch de luxe van een hotel. Twente in alle luxe en toch kindvriendelijk. Hmm, een mooiere combinatie bestaat er toch niet? En die familiekamers in een hotel zijn heel verschillend, dus zoek gewoon even rustig wat het beste is voor die mafkezen van jou (en jezelf natuurlijk).

En dan zit je dus de hele dag op je kamer... Tuurlijk niet. Niet alleen de kamer, het hele hotel is kindvriendelijk. Uiteraard per hotel verschillend, maar anders zouden ze dus echt niet kindvriendelijk zijn! Een animatieteam, oppas of een leuke speelkamer: je zou het zomaar kunnen vinden in een heerlijk hotel in Twente.

Familie op vakantie
Familie op vakantie

Familiehotels in Nederland

Wat hebben familiehotels in Nederland met elkaar gemeen? Je raadt het al. Ieder gezinslid kan zich er vermaken. Terwijl de kids rond rennen in de kinderhoek, genieten de ouders van een lekkere borrel in de gemeenschappelijke ruimte van het hotel. Maar ook samen maak je mooie herinneringen in kindvriendelijke hotels in Nederland. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan een hotel met heuse bowlingbaan of een tropisch zwembad.

Landgoed de Uitkijk in Hellendoorn is een familiehotel in Twente waar aan iedereen is gedacht. Ouders komen hier tot rust terwijl de kids zichzelf vermaken. De kinderen leven zich uit in de bosspeeltuin met boomhut, slingertouw en kabouterhut. De ligging van het hotel werkt ook goed mee. Want als we aan Hellendoorn denken, denken we aan Avonturenpark Hellendoorn.

Kinderhotels in Nederland

In Nederland hebben we een flink aantal toppers als het gaat om kinderhotels. Dit zijn hotels die speciaal zijn ingericht om onvergetelijke herinneringen te maken. Zowel de jongsten als de ouders vermaken zich prima in dit soort hotels.

Familiekamer in Preston Palace
Familiekamer in Preston Palace

Preston Palace is hét schoolvoorbeeld als het gaat om kindvriendelijke hotels in Nederland. De kans is groot dat je er wel eens van hebt gehoord. Het all-in hotel en uitgaanscentrum is een van de leukste kinderhotels van Nederland en biedt een unieke belevenis voor jong en oud. Breng een bezoekje aan het subtropisch zwemparadijs met stoombad, sauna’s en zonnehemels. Zoek je meer actie en dynamiek? Ga dan met elkaar naar de spectaculaire indoor-kermis. Voor een uitdagend spel of live-entertainment, ga je naar het uitgaanscentrum. Dansen, bowlen, snookeren, biljarten en midgetgolfen behoren tot de mogelijkheden. Als je je kids vertelt dat jullie hier naartoe gaan, worden ze helemaal wild.

Hotels met familiekamer in Twente

Hoe gezellig is het om met het hele gezin op één kamer te liggen?! Als er geen snurkers of slaapwandelaars tussen zitten dan. Ach, en anders heb je wat te lachen de volgende dag. Stap met elkaar in de auto en rijd naar De Lutte in Twente. Bij Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek wordt het hele gezin met open armen ontvangen. Het sfeervolle boetiekhotel staat op een eigen landgoed van ruim 5 hectare. Hier vind je ‘s zomers een tennisbaan en een pitch & putt baan. Restaurant De Bloemenbeek heeft een Frans-mediterrane keuken, waar ze zich ook laten inspireren door Twentse ingrediënten en gebruik maken van kruiden uit eigen tuin en wild van de plaatselijke jacht. Het restaurant is zelfs bekroond met een Michelinster. Als dat geen genieten wordt!

Ook bij De Johanneshoeve staan ze te popelen om jou en je kiddos te ontvangen. De boerderijkamers zijn ideaal voor het hele gezin. ‘s Ochtends ontvangen jullie een picknickmand met ontbijt waardoor jullie genoeg energie hebben voor allerlei leuke activiteiten. Leef jullie uit in het nabijgelegen natuurgebied de Engbertsdijksvenen. In de buurt vind je gezellige steden als Ommen, Wierden en Almelo.

Van der Valk familiekamer

Van der Valk Hotel
Van der Valk Hotel

Van der Valk kennen we allemaal. De hotels zijn verspreid over heel Nederland en mensen komen er graag. Dat is niet gek, want je kunt er lekker eten, ze liggen vaak vlakbij de snelweg waardoor je er makkelijk komt en het personeel is gastvrij. En wist je dat Van der Valk hotels ook familiekamers hebben? Zo boek je een familiekamer in Van der Valk Theaterhotel Almelo en bij Van der Valk Hotel Hengelo. Zowel Almelo als Hengelo is een plek met veel mogelijkheden voor het hele gezin. Een dagje Hengelo is een combinatie van ontspannen winkelen, gezellig lunchen en de dag afsluiten met een heerlijk diner. Ook bij Almelo kun je goed shoppen, bijvoorbeeld in de unieke vintage winkels en boetiekjes.