Kindvriendelijke hotels met familiekamer in Twente

Vakantie? Ha, dan wil je ook echt even niks doen en alleen maar genieten. Maar ja, je hebt wel kinderen, dus hoe moet je dat ooit doen? Jij wil het liefst een hotel. Maar een hotel mét kinderen??? Dat is echt geen combinatie. Dat dacht je maar! Een hotel met kinderen: tuurlijk, gewoon doen! Want wij, in Twente, weten wat familieleven inhoudt. En dus hebben we kindvriendelijke hotels.

Op zoek naar een hotel met familiekamer in Twente?

Jouw uk wil niet slapen, je peuter klimt zijn bed uit en jij ligt de hele nacht wakker: zo zou het zijn als je in een gewoon hotel zou zitten. Maar niet met een hotel met familiekamer. Met elkaar in 1 kamer of geschakelde kamers: lekker knus en toch de luxe van een hotel. Twente in alle luxe en toch kindvriendelijk. Hmm, een mooiere combinatie bestaat er toch niet? En die familiekamers in een hotel zijn heel verschillend, dus zoek gewoon even rustig wat het beste is voor die mafkezen van jou (en jezelf natuurlijk).

En dan zit je dus de hele dag op je kamer... Tuurlijk niet. Niet alleen de kamer, het hele hotel is kindvriendelijk. Uiteraard per hotel verschillend, maar anders zouden ze dus echt niet kindvriendelijk zijn! Een animatieteam, oppas of een leuke speelkamer: je zou het zomaar kunnen vinden in een heerlijk hotel in Twente.