navigatie overslaan

Hotel Restaurant Het Witte Paard

* * *

Het Witte Paard is een authentieke herberg met een echt Twents karakter. Gemoedelijk, gastvrij, sfeervol en toegankelijk voor iedereen.

Restaurant
Schuif lekker aan in het behaaglijke en bijzonder stijlvol ingerichte restaurant of op het zonnige terras.

De gerechten van de uitgebreide menukaart worden met veel passie klaargemaakt door de keukenbrigade. Of je nu komt voor een tussendoortje of meergangendiner, het is altijd voortreffelijk.

Een ros met klasse

Zin in alleen koffie met een huisgemaakt gebakje? Neem dan plaats in de koffiekamer. Deze ruimte is ook zeer geschikt voor private diner tot 14 personen, een aperitief of om na het diner te genieten van een borrel.

Ben je van plan om met een grotere groep te komen dineren of vergaderen? Informeer dan naar de voormalige stal. Deze ruimte is ingericht als eetkamer en te reserveren voor gezelschappen tot 60 personen.

Hotel
In het hotel zijn zes luxe en stijlvolle tweepersoonskamers met grote bedden ingericht. De kamers op de begane grond hebben een marmeren badkamer met twee wastafels, ligbad met douche en apart toilet. Op de kamer kun je zelf een kop koffie of thee zetten, televisie kijken en gebruik maken van wifi.

Historie
Het pand stamt uit de tweede helft van de achttiende eeuw, maar het staat vast dat hier omstreeks 1600 een herberg stond. Hier werden de late reizigers opgevangen die na 21:00 uur voor de gesloten stadspoorten kwamen te staan.

Categorieën