navigatie overslaan

Van der Valk Theaterhotel Almelo

* * * *

Laat je bij Van der Valk Theaterhotel Almelo verrassen door ongekende gastvrijheid, royale kamers en service op niveau. Rust, ruimte en comfort, onze kernwaarden die garant staan voor optimale ontspanning. Wij beschikken over meerdere kamertypes, allen voorzien van bad en/of ruime douche, toilet, telefoon, gratis WiFi, flatscreen TV. Met een upgrade heb je een kamer met whirlpool & climate control, stort douche en extra breed bed. Of boek een mooie suite met XXL Jacuzzi. De volgende ochtend begint de dag goed met een live-cookingontbijt.

Genieten van de heerlijke groene Twentse omgeving

Fietsen, wandelen, roeien of lekker in de cabrio genieten van de betoverende omgeving. Vanuit Theaterhotel Almelo kan het allemaal! Het sprookjesachtige groen in Twente is een must om te zien voor de echte fiets- en wandelliefhebber. Het afwisselde fietsroutenetwerk voert je naast de indrukwekkend mooie natuur langs verschillende historische bezienswaardigheden. Deze sfeervolle, culturele hoogtepunten maken de omgeving bijna on-Nederlands! Een streek om te onthaasten. De drie jachthavens, waarvan één in het centrum van Almelo, dragen bij aan de afwisseling van rust en vermaak.

Activiteiten
Voor de cultuurliefhebbers biedt de omgeving van Theaterhotel Almelo prachtige plaatsen en dorpen, zoals Ootmarsum, bekend om de vele galerieën, en de bourgondische Hanzestad Oldenzaal. Het hotel ligt op steenworp afstand van de grens met Duitsland. Een vriendelijke regio met plaatsen als Bad Bentheim, Nordhorn, Gronau en Münster. De uitgelezen kans om een verblijf te combineren met een dagje bij de oosterburen! Buitenactiviteiten in de buurt van Theaterhotel Almelo: fietsen, wandelen, golfen, kanoën, Cabriotocht, zomerfeesten, muziekfestivals… oneindige mogelijkheden!

Hotelkamers
Laat je bij Van der Valk Theaterhotel Almelo verrassen door ongekende gastvrijheid, royale kamers en service op niveau. Rust, ruimte en comfort, onze kernwaarden in alle hotelkamers staan garant voor optimale ontspanning. Wij beschikken over meerdere kamertypes, allen voorzien van bad, aparte douche, toilet, balkon, telefoon, internetaansluiting, radio en televisie. Met een kleine upgrade heb je een kamer met flatscreen, climate control, stortdouche en whirlpool! De volgende ochtend is het uitgebreide ontbijtbuffet een fijne start van de nieuwe dag.

Culinair
Culinair genieten kun je in één van de restaurants met verschillende thema’s. Specialiteitenrestaurant De Oude Sociëteit met een klassieke ambiance en tapasrestaurant Solera met heerlijke kleine gerechtjes.

Categorieën