navigatie overslaan

Preston Palace

* * *

Het leukste All-in Family Resort van Nederland. Voor wie niet kan kiezen, maar wie alles wil! Dat doet u beslist bij Preston Palace; een gezellig, gastvrij én vernieuwd all-inclusive hotel met entertainmentcenter in hartje Twente. Dit unieke all-inclusive resort is meerdere malen bekroond met de Award 'Familiehotel van het Jaar'.

All-in is ideaal voor het hele gezin! Voor ontspanning onder de fonkelende sterrenhemel bezoekt u Riviera subtropisch zwemparadijs met stoombad, sauna’s, whirlpools en een spectaculaire glijbaan. Zin in snelheid en dynamiek? Bezoek en beleef het in Boardwalk, de spectaculaire indoor kermis. In het entertainmentcenter is zoveel te beleven: bezoek één van de familie- of magic shows, pak een terrasje, dans mee op de livemuziek, gooi een strike op de bowlingbaan of ga voor de 'hole in one' op de Twentse midgetgolf. En niet te vergeten: geef een rondje in de barstraat. De knusse kroegjes zijn zo leuk!

Lekkere trek? Schuif aan in hotelrestaurant Ribbleton, San Remo of Peppermill Food & Bar. Snack van de take-away of haal een tussendoortje bij de Snackcounter. Laat de mini's spelen in de kinderspelotheek met springkussen, klim- en klauterattributen en een grote buitenspeelplaats. Het vrolijke animatieteam verzorgt wekelijks een programma voor de kids.

Is een dag gewoon te kort om alles te beleven? Boek een all-inclusive hotelarrangement, geniet optimaal van alle faciliteiten en verblijf in een comfortabele hotelkamer. Van Classic, Royal of luxe Suite. Voor elk budget, voor elke wens is er een passende accommodatie.

Top kwaliteit, super service en de wens van de gast staat centraal. Dat zijn naast veelzijdigheid en vernieuwing wel de belangrijkste principes van Preston Palace. En dat maakt een arrangement in het All-in Family Resort tot een unieke belevenis. Wanneer mogen wij u verwelkomen?

Categorieën