navigatie overslaan

Landgoed de Holtweijde

* * * *

In het rustige Lattrop ligt, verscholen tussen de bomen en omringd door natuur, het vier-sterren hotel Landgoed de Holtweijde. Een heerlijke plek waar je tot rust komt, energie en inspiratie opdoet en volledig inde watten wordt gelegd. Elk seizoen laat zich hier van zijn mooiste kant zien!

Overnachten kan hier in een ruime suite, die verdeeld zijn over het Landgoed en in het hoofdgebouw. 's Ochtends kun je aanschuiven bij een ambachtelijk bereid ontbijtbuffet en 's avonds laat chef-kok Rob Fiselier je proeven waarom het restaurant is gewaardeerd door Bib Gourmand. De volgende ochtend verken je het Twentse landschap per fiets, sla je een balletje op de driving range of leef je uit op de tennisbaan.

Ook voor kinderen is er genoeg te beleven. Uren speelplezier in het 20-meter lange binnenzwembad terwijl hun ouders worden verwend in het Health & Wellness Center de Holtweijde.

Het hotel kent uitstekende conferentiefaciliteiten die geschikt zijn voor verschillende soorten (zakelijke) evenementen. Ook is het Landgoed de perfecte plek voor een droombruiloft.

Het is vanaf het landgoed 10 minuten rijden naar Ootmarsum. De golfbaan Rijk van Sybrook ligt op 20 minuten rijden met de auto. Je kunt ook een fiets van het Landgoed huren en erop uit trekken om het prachtige Twentse landschap te ontdekken.

Categorieën