Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

****

Natuurcamping Eelerberg

Door diverse maatregelen vanuit de veiligheidsregio en het RIVM kan het zijn dat u deze accommodatie niet kunt bezoeken. Neem hierover contact op met de desbetreffende accommodatie.

Door de unieke ligging van onze natuurcamping, aan de rand van het bos op het meest noordelijke puntje van de Sallandse Heuvelrug, kunt u bij ons volop de natuur beleven.

Op een heel mooi plekje, in het buurtschap Eelen en Rhaan, vlakbij Hellendoorn (Overijssel), verscholen tussen bos, weiland en zandwegen, waar de Sallandse Heuvelrug overgaat in het boerenlandschap, ligt Natuurcamping Eelerberg. Door deze unieke ligging met weinig tot geen verkeer, vindt u hier een oase van rust, ruimte en natuur.

Het terrein heeft veel natuurlijke beplanting en prachtige bomen. De plaatsen zijn divers. Er is een speelbos, een speeltuin en een zwembad. Voor honden is er een uitlaatroute.

Op de camping zijn 1 zomerhuisje (luxe stacaravan), 3 kampeerbungalows en 2 compleet ingerichte trekkershutten te huur.

In de authentieke boerderij 'Onder de Eik' kunt u natuurlijk een hapje eten. Hier kunt u ook binnenkomen om een boek te lezen, een spelletje te doen of gebruik te maken van onze gratis wifi.

In Hellendoorn en omgeving zijn veel leuke activiteiten te beleven. De omgeving nodigt uit voor prachtige wandel- en fietstochten.

Aankomst- en vertrekdatum

Aankomst- en vertrekdatum

Of bekijk de website www.eelerberg.nl

Openingstijden

Geopend van 28 maart-31 oktober


contactinformatie

voorzieningen

Comfort
  • Budget
Type verblijf
  • Accommodatie huren
  • Kamperen
Ligging
  • Bij het bos
Voorzieningen
  • Gratis Wifi
Sport & Wellness
  • Outdoor Zwembad

Tip je vrienden

facebook twitter