navigatie overslaan

Outdoors Holten

De Outdoors Lodge Cabins passen perfect in het open maar schaduwrijke loof- en naaldbos. De uit rondhout gebouwde hutten doen denken aan de Canadese wildernis en Noorse wouden.

De luxueuze inrichting is modern maar ook helemaal in stijl, met eenvoudig elegante meubels en ruige nostalgische accenten. Comfort staat voorop. De Romantic Lodge Cabins zijn geschikt voor twee personen. De romantische sfeer en complete uitrusting nodigen uit tot ontspanning en genieten in het groen. De Family Lodge Cabins bieden comfortabele ruimte aan een gezin tot zes personen.

Het hele jaar geopend.

Trouwen in de natuur is dé specialiteit van Outdoors. Een landgoed van 14 hectare en volledig ingericht op het ontvangen van groepen die een unieke buiten beleving zoeken. Of trouwen in het bos, dé trend van dit moment: lekker buiten in de natuur komt samen met de bijzondere beleving van trouwen.

Hét kan allemaal bij Outdoors. Een unieke en onbekende parel als trouwlocatie. Een must-see plek wanneer je iets anders zoekt dan een doorsnee trouwlocatie. Hier is trouwen mogelijk op basis van exclusiviteit

Jullie huren dan het gehele landgoed voor 24 uren af, inclusief alle overnachting accommodaties. In de 12 luxe lodges, 3 diamond suites en diverse glamping en safaritenten kunnen het bruidspaar, vrienden en familie dan heerlijk blijven slapen; en de dag erop samen ontbijten.

Categorieën