navigatie overslaan

Camping Vlinderloo

Camping Vlinderloo is zowel een stadscamping als een natuurcamping in Twente. Deze camping in Twente is namelijk gelegen vlakbij Enschede, maar is wel omgeven door prachtig natuur.

Wanneer je wilt kamperen in de Twentse natuur, maar ook graag wilt cultuur snuiven tijdens de kampeervakantie, dan raden we deze camping dichtbij Enschede aan.

Camping met zwembad in Twente

Op deze mooie camping in Twente is een zwembad met een space bowl aanwezig, waar iedereen zich urenlang kan vermaken. En ook het recreatieteam zorgt voor het nodige vermaak tijdens de zomermaanden. Ga een fanatiek potje volleyballen of ga lekker rustig vissen in de visvijver. Wil je een lekker hapje eten? Geniet dan van een hapje in de cafetaria.

Huren & Kamperen in Twente

Een vakantie in Twente zal zeker bevallen of je nu wilt kamperen of een accommodatie wilt huren. Lekker met je eigen caravan of camper kamperen in Twente op stadscamping Vlinderloo. De kampeerplaatsen voor families bieden genoeg ruimte voor je auto en een eventuele bijzettent en beschikken over stroom, water & riolering. Huisdieren zijn op de kampeerplekken toegestaan.

Er zijn verschillende soorten accommodaties te huur op deze camping. Van knusse Jasmijn voor 4-6 personen tot een Villa/ Super Family voor grote gezelschappen. Speciaal voor de kinderen is er een Kids Top te huur, deze accommodaties hebben een kinderkamer, waar kinderen mooi kunnen spelen.

Camping dichtbij Enschede

Vanaf deze Twentse camping wandel of fiets je direct de natuur in, bij de receptie kan je naar leuke routes vragen om te volgen. Het centrum van Enschede is snel te bereiken met de fiets, namelijk binnen 20 minuten. In Enschede kan je genieten van de vele winkel- en horecamogelijkheden. Tevens ligt Duitsland op korte afstand van Camping Vlinderloo.

Capfun Camping Vlinderloo

Camping Vlinderloo in Enschede is onderdeel van het grootste familiebedrijf sinds 1992, Capfun. Elke dag wordt er hard gewerkt om de missie te bereiken, namelijk: om jullie de familievakantie te bezorgen waar jullie als kind van droomden.

Zoek & Boek

Categorieën