Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

****

Hotel de Broeierd Enschede

Hotel de Broeierd Enschede is gelegen in een landelijke omgeving. Hier kun je overnachten in de sfeer van vroeger. Een ideale omgeving voor zakelijke bijeenkomsten of om een heerlijk lang weekend te ontspannen.

Van oorsprong is dit de oudste herberg van Twente! Het hotel ligt op korte afstand van het centrum van Enschede en de grootste entertainment boulevard van Twente.

Het hotel heeft 61 hotelkamers, deze bestaan onder andere uit Comfortabele Twin kamers en Deluxe kamers met terras of balkon. In het hotel kan gratis gebruik worden gemaakt van internet, pay-tv en 'Coffee to Go'. De kamers zijn allemaal voorzien van ligbad, aparte douche, twee telefoons, een eigen werkplek, kluis, radio, flat screen TV en gratis koffie en thee faciliteiten.

Contact

Adres
Hengelosestraat 725
7521PA Enschede
Telefoon
0356777217
Online
www.debroeierdhotelenschede.com/nl/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook

boek Hotel de Broeierd Enschede

 

Als u op reserveren klikt wordt uw verzoek doorgestuurd naar Hotel de Broeierd Enschede. Uw reservering is pas definitief na bevestiging door de accomodatie.