Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

***

Upark Hotel

Aan de rand van Enschede op de campus van Universiteit Twente vind je het Upark Hotel. Een sfeervolle ontmoetingsplaats waar rust en aandacht centraal staan.

Het hotel is gelegen op de enige Universitaire Campus van Nederland. De groene omgeving en de vele mogelijkheden op sportief en cultureel gebied nodigen uit voor een kort of langer verblijf.

In het hotel zijn 64 efficiënt ingerichte rookvrije kamers met een warme uitstraling die zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, radio en kleurentelevisie. Een aantal kamers beschikt over faciliteiten voor minder validen. De drie etages zijn per lift bereikbaar. In het gehele hotel is het mogelijk kosteloos gebruik te maken van het wireless internet. In de lounge vind je tevens een businesscorner.

In het restaurant kan gebruik gemaakt worden van een uitgebreid ontbijtbuffet. Voor het diner kan een tafel gereserveerd worden in het tegenover het hotel gelegen Universiteitsrestaurant de Faculty Club. In de hotelbar kun je ‘s avonds ontspannen en iets drinken om vervolgens na een goede nachtrust het mooie Twente verder te ontdekken.

Contact

Adres
Drienerlolaan 5
7522NB Enschede
Telefoon
053-4331366
Online
www.drienerburght.nl/
E-mail
Facebook

boek Upark Hotel