navigatie overslaan

Gebouw 16

Wat is er nu mooier dan je passie delen met anderen? Vanuit deze gedachte startten René Haafkes en Monique Heijne Gebouw16: een oldtimerparadijs, een moderne vergaderlocatie, gastvrij B&B en een eigen woning onder één dak.

Vergaderen

Een perfecte locatie voor een vergadering, besloten bijeenkomst of een fotoshoot. Deze deels overdekte, deels buiten gelegen ruimte is een ideale coronaproof omgeving. Voor kleine gezelschappen is een binnenruimte beschikbaar, waarin voldoende afstand gehouden kan worden.

Het oude Stork-gebouw is een inspirerende omgeving, die je bijeenkomst tot een belevenis maakt. Faciliteiten als wifi, een beamer en een groot scherm zijn aanwezig.

Wil je een hapje, drankje of zoete lekkernij bestellen? In overleg is er veel mogelijk. We stemmen dit zo veel mogelijk af op jouw wensen.

Oldtimer stalling

Omdat we in Nederland wisselende seizoenen kennen, wil je je dierbare bezit goed onderdak bieden. Daarvoor zoek je een veilige en goede stalling. Het liefst één, waar je regelmatig naar je vierwieler kunt kijken.

Gebouw16 is veel meer dan een stalling. Het is een ontmoetingsplaats voor mensen met dezelfde passie. Waar je zelf aan je auto kunt sleutelen en met andere oldtimereigenaren praat over je geliefde bezit. Een ruimte om samen koffie te drinken en kennis uit te wisselen. En misschien wel gezamenlijke initiatieven te bedenken, zoals een toertocht of een beursbezoek. Gebouw16 is maandag t/m zaterdag 10 uur per dag open om te sleutelen. Zondag in overleg.

In de hallen zijn twee hefbruggen die je kunt gebruiken. Je plant deze vooraf in. Je gebruikt verder je eigen gereedschap. Gaat het om een ingewikkelde klus of heb je gewoon geen tijd? Dan kan een ervaren monteur het onderhoud of de reparatie voor je uitvoeren. Uiteraard brengt hij vooraf een offerte uit. René brengt je graag in contact met een monteur.

Bed & Breakfast

Of je nu voor zaken of voor je plezier in Hengelo bent, een verblijf in onze B&B voegt daar een extra dimensie aan toe. Je logeert in de voormalige spuiterij-zandstralerij van Stork, die de geschiedenis van Hengelo als metaalstad in leven houdt.

Er zijn vier tweepersoons slaapunits met eigen opgang, douche en toilet. Elke unit is voorzien van een comfortabele boxspring. Er is een gemeenschappelijke ruimte. Hier staat elke ochtend een vers ontbijt met Twentse streekproducten klaar. Ook is er een binnentuin, waar je heerlijk kunt ontspannen met een kopje koffie. Voor het diner maak je gebruik van een van de vele eetcafés en restaurants die op loopafstand van de B&B liggen.

Categorieën