Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

****

City Hotel Hengelo

De locatie van het hotel is perfect: in het hart van Hengelo, naast het theater en dicht bij het station. Het Hotel heeft een eigen bar en restaurant.

City Hotel Hengelo is makkelijk te bereiken met de auto en de trein. Ideaal voor een weekendje weg in het hart van Twente. Zeker wanneer je zin hebt om flink te gaan shoppen. In Hengelo zelf zijn verrassend leuke en originele winkels te vinden, die zijn opgenomen in de speciale winkelwandelroute (een aanrader!). Maar ook in diverse steden net over de Duitse grens is het goed winkelen.

Fietsen kan naar hartelust in het Twentse landschap. Met volle banden over glooiende wegen, door oeroude bossen, langs weilanden, vennen en beken. In de buurt van City Hotel Hengelo zijn allerlei leuke fietsroutes te vinden. Fijne plekken om te wandelen zijn er ook volop. Zoals bij kasteel Twickel met een landgoed van 4000 hectare, bij historische tuinen en diverse musea. En na een lange dag buiten heb je natuurlijk een lekker glas wijn of biertje verdiend aan de bar van Star Café Diner.

Aankomst- en vertrekdatum

Aankomst- en vertrekdatum

Of bekijk de website www.cityhotelhengelo.com/

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter