Wiggers' Bed and Breakfast

Wiggers Bed and Breakfast heet je van harte welkom in een bijzondere en gastvrije accommodatie in het best bewaarde Tuindorp van Nederland.

Een heerlijk verblijf voor een fiets- of wandelvakantie in Twente? Een zakelijk verblijf voor een bezoek aan o.a. Thales, Stork, Siemens of het WTC in Hengelo? Een comfortabel verblijf dicht bij het ZGT Ziekenhuisgroep Twente of Trivium? Of een uitvalsbasis voor de UT Twente?

Aan de Dieselstraat 54 ben je aan het juiste adres. Je wordt er verwelkomt met koffie en iets lekkers om je een onvergetelijk verblijf te bieden.

Wiggers Bed and Breakfast beschikt over 2 nieuw gebouwde volwaardige verblijfs-, werk/slaapruimten met eigen douche en toilet voor de waarborg van veel privacy. Daarnaast is er een aparte ruimte waar je kunt genieten van een uitgebreid ontbijt en waar je tevens gedurende het verblijf koffie, thee of een ander drankje kunt pakken. De kamers zijn compleet en smaakvol ingericht met slaap-/zitruimte voorzien van een draaibare lcd-televisie. Tevens is er plek om aan een ruim bureau te werken. Draadloos internet is vanzelfsprekend aanwezig.

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Er is een trap aanwezig
Wifi
  • Gratis Wifi
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Twente Marketing.

Tip je vrienden

facebook twitter