navigatie overslaan

’t Keampke

't Keampke is een bijzonder plekje in Twente. Hier heb je de tijd om met familie of vrienden even bij te kletsen, terwijl de kinderen lekker aan het ravotten zijn op het erf.

Overnacht met een groep in Twente in een van de comfortabele groepsaccommodaties op 't Keampke. Ook mensen met een functiebeperking zijn van harte welkom bij ’t Keampke in De Lutte. Op dit vakantiepark in Overijssel is er genoeg te doen voor jong & oud. Zo kunnen kinderen eindeloos spelen op de airtrampoline, in het speeltuintje en zandbak of ze kunnen kippen en konijnen aaien in de kleine dierenweide. Ook is het mogelijk om hier workshops te boeken, zoals klootschieten of een schilderworkshop.

Groepsaccommodatie Twente

De groepsaccommodaties op 't Keampke zijn voorzien van alle gemakken in een typisch Twents jasje. De groepsaccommodaties zijn geschikt van 6 tot 32 personen en bieden veel privacy. Sommige accommodaties zijn ook geschikt voor mindervaliden en er is een vakantiehuis met sauna waar je onbeperkt gebruikt van kunt maken. Kies het juiste huisje dat bij jullie groepssamenstelling past.

Naast de groepsaccommodaties is het ook mogelijk om te overnachten in de Bed&Breakfast of in een appartement. De appartementen zijn luxe ingericht en voorzien van alle gemakken. Tevens bieden ze prachtig uitzicht over de weilanden. De appartementen zijn te boeken met en zonder ontbijt erbij.

Prachtige omgeving

't Keampke ligt in het knusse plaatsje De Lutte en vlakbij natuurgebied Het Lutterzand. Hier kan je heerlijk fietsen en wandelen. Tevens vind je hier een kronkelend riviertje de Dinkel, die je kan volgen. Of ontdek Landgoed Egheria met haar heuvelachtige landschap en de mooie sagen en legendes die hier de ronde gaan. Neem de eigen fiets mee of huur een (bak)fiets bij 't Keampke. Verder kan je ook gaan midgetgolfen, naar de botanische tuinen, gaan zwemmen of naar een klimbos in de omgeving.

Zoek & Boek

Categorieën