Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Groepsaccommodatie Erve Bloeme

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Haarle valt onder de gemeente Hellendoorn en is een klein dorp in 't hart van Salland. Onze groepsaccommodatie is rustig gelegen te midden van een bosrijke omgeving even buiten 't dorp.

Er zijn prachtige routes om wandelend of fietsend de omgeving te verkennen. Molens, musea, oude boerderijen, het bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer en het Klompenmuseum zijn een bezichtiging waard. De gemeente Hellendoorn biedt veel mogelijkheden voor een dagje uit.

Informatie over groepsaccommodatie 'Erve Bloeme':

De boerderij is bij uitstek geschikt voor groepen die een sfeervolle rustige omgeving zoeken. Geschikt voor groepen tot 30 personen. Sfeervol dagverblijf. Beschikking over 10 slaapkamers. Indeling: 5x2 / 2x3 / 2x4 / 1x6 Voldoende sanitaire voorzieningen. Aangepast voor rolstoelgebruikers. Ideaal voor een familie- en/of vriendenreĆ¼nie, cursus, fiets- en wandelgroepen, opleidingen en instellingen. Zelfverzorging. i.o. verzorging mogelijk. Verder zijn er in de boerderij: gidsen, folders, plattegronden, routes en er is informatie over excursies en tal van recreatiemogelijkheden

openingstijden

Het gehele jaar

Openingstijden

maandag 07:00 - 22:00
dinsdag 07:00 - 22:00
woensdag 07:00 - 22:00
donderdag 07:00 - 22:00
vrijdag 07:00 - 22:00
zaterdag 07:00 - 22:00
zondag 07:00 - 22:00

Hele jaar open


voorzieningen

Ligging
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen
Faciliteiten
  • Terras
Voorzieningen
  • Gratis Wifi
Toegankelijkheid
  • Aangepaste badkamer
  • Hoog-laag bed aanwezig

Tip je vrienden

facebook twitter