Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Vakantiehuizen in Twente

Vakantiehuisje, lodge, blokhut of chalet: dat ene huisje waar jij op bent gevallen staat altijd in het mooiste stukje Nederland: Twente. Rust, ruimte & ruige natuur? Check. Bossen en weilanden? Check. Fiets- en wandelpaden? Check. Altijd handig zo’n mooie omgeving. Je komt hier ten slotte om te ontspannen. Komt mooi uit, want Twente is super relaxed, net als de Tukkers. Met een overdosis aan gastvrijheid en gemoedelijkheid zorgen ze ervoor dat je je helemaal thuis voelt.

Verhalen uit Twente

 1. Slaaptijd!

  Magisch slapen in het bos van Twente. Hier kom je weer helemaal tot jezelf

  geschreven door Nicoline
 2. Slaaptijd!

  De beste kindercamping van Nederland: hier moet je heen voor een vakantie met kids

  geschreven door Dorien
 3. Slaaptijd!

  Boek een bijzondere B&B. Dichterbij een Tukker kom je niet

 4. Slaaptijd!

  Weekendje weg met Kerst. Ook jij verdient rust in de drukke decembermaand

  geschreven door Lars
 5. 48 uur op pad met

  HofHoppen: MirreOpReis hopt door het kasteelrijke Hof van Twente

  geschreven door Mirre
 6. Typisch Twents

  Twente is trouwlocatie en huwelijksreisbestemming in één.

  geschreven door Sybylle
 7. Slaaptijd!

  Heb je zorg nodig tijdens de vakantie? Zorgeloos erop uit is voor iedereen.

 8. 48 uur op pad met

  4 leuke, actieve buitentips met kids van blogger Sabine en gezin.

  geschreven door Sabine
Vakantiehuis Twente

Twentse (t)huisjes

De een boekt een vakantiehuis. De ander een lodge. Het verschil? Is er niet. Een lodge is niets meer dan een deftige omschrijving voor een vakantiehuis. Iedereen mag zijn blokhut een lodge noemen. Of je nu een vakantiehuis of een lodge huurt, als het in Twente staat, is het altijd goed. Ok, toegegeven: een lodge heeft vaak wel meer landelijke uitstraling dan een vakantiehuisje op een recreatiepark. Er is wat meer tijd en geld besteed aan het ontwerp en de inrichting. Kost een paar centen, maar dan heb je wel een lodge. De Tukker kijken je er trouwens echt niet op aan als je een ’gewoon’ huisje boekt. Past prima bij hun no-nonsense mentaliteit. Zo’n vakantiewoning huren voor een weekendje weg, hoe doe je dat? Hou je vast: hier komt de gebruiksaanwijzing. Surf naar een van de bungalow- of recreatieparken die Twente rijk is. Zoek een leuk stulpje uit voor een weekend, midweek of week. Klik op boeken. Zo vreselijk ingewikkeld was dat toch niet? Daar houden ze van in Twente. Niet moeilijk doen als het makkelijk kan.