Vakantiehuizen & lodges

Vakantiehuizen & lodges

 • De Dakhaas

  De Dakhaas

  Vrijgelegen vakantiebungalow in de driehoek Wierden-Enter-Rijssen. Vanaf het grote terras kijkt u uit over de weilanden met in de verte akkerwallen en bos. Een ideale plek om tot rust te komen en om van de natuur te genieten.

  locatie
  Enterweg 5a, (postadres: Waterpoort 10, 7642JN), 7642NB Wierden
 • Boerderijcamping & Kamers De Beek

  Boerderijcamping & Kamers De Beek

  Aan de rand van het Haaksbergerveen, midden in een boerenlandschap tussen Haaksbergen en Buurse ligt Boerderijcamping & -kamers ‘De Beek Buurse’. Een prachtplek om even te onthaasten, de tijd te vergeten en te genieten van rust en natuur.

  locatie
  Zoddebeekweg 6, 7481SN Buurse
 • Landgoed Het Rheins

  Landgoed Het Rheins

  Landgoed Het Rheins is een veelzijdig horeca en recreatiebedrijf temidden van de Twense Landerijen. Naast het restaurant, ook partycentrum, kinderboerderij met speeltuin, evenemententerrein met outdoor mogelijkheden, klein vakantiepark met luxe boerderijwoningen.

  locatie
  Reinszijweg 1b, 7468SL Enter
 • Natuurlogies Buurse Buiten

  Natuurlogies Buurse Buiten

  Wakker worden samen met de natuur. Natuurlogies Buurse Buiten zijn drie bijzondere, kleinschalige logiesverblijven midden in natuurgebied Het Witte Veen.

  locatie
  Beekweg 4, 7481 RG Buurse
 • Erve Protzmann

  Erve Protzmann

  De vakantiewoningen van Erve Protzmann zijn eigendom van de familie Protzmann. Deze schitterende vakantiewoningen zijn gelegen op een prachtige locatie, letterlijk grenzend aan de Holterberg, welke onderdeel uitmaakt van het Nationaal Park 'De Sallandse Heuvelrug'.

  locatie
  Helhuizerweg 14, 7451 KE Holten
 • Twentekiek

  Twentekiek

  Op zoover is Twentekiek beoordeeld met een 9.2 en is daarbij uitgeroepen tot beste van Overijssel! De vakantie verblijven liggen nabij Landgoed Twickel en zijn luxe ingericht en uitermate geschikt voor mindervaliden.

  locatie
  Grote Looweg 9, 7495TL Ambt Delden
 • Erfgoed Bossem

  Erfgoed Bossem

  Op het eeuwenoude erf verzorgen ze met liefde en toewijding de Brandrode runderen en ontvangen ze graag gasten om bij hen te eten, logeren en genieten van het prachtige coulisselandschap

  locatie
  Dorpsstraat 7, 7635NA Lattrop-Breklenkamp
 • Camping en Hooischuurverblijf De Witker

  Camping en Hooischuurverblijf De Witker

  Camping De Witker is een karakteristieke camping in het Dal van de Mosbeek nabij het Springendal in Ootmarsum. Camping Hooischuurverblijf De Witker voor rust en ruimte!

  locatie
  Maatmansweg 17, 7662PR Hezingen
 • Vakantieboerderij Salland

  Vakantieboerderij Salland

  De vakantieboerderij Salland is gelegen aan de rand van het Overijsselse plaatsje Haarle. De landelijk gelegen vakantieboerderij ligt 5 km

  locatie
  Raalterdijk 1a, 7448RA Haarle

Een vakantiehuis huren in Twente

Twente is de ultieme plek om tot rust te komen. Hoe kun je dit nu beter doen dan door het huren van een huisje in het Twentse landschap? In Twente zijn verschillende bungalow- en recreatieparken te vinden waar je een huisje kunt huren voor een weekend, midweek of week. Uiteraard maak je tijdens een korte of lange vakantie leuke uitstapjes in de omgeving van het bungalow- of recreatiepark. Ontspannen in het Twentse landschap Een huisje huren in Twente biedt je de mogelijkheid om optimaal te ontspannen. Zo verblijf je altijd in een prachtige omgeving, vol gekleurde bossen en groene weilanden. Twente is daarmee de ultieme plek om tot rust te komen en alle stress achter je te laten. Je zult er ongetwijfeld een prettige tijd tegemoet gaan. Online een huisje huren In Twente voelt iedereen zich thuis, dus doe je er goed aan om online een huisje te huren. De gastvrijheid en gemoedelijkheid in Twente zullen je direct op je gemak stellen waardoor je verzekerd bent van een aangenaam verblijf. Bezoek daarom de websites van de bungalow- en recreatieparken in Twente en reserveer online een vakantiehuisje.