navigatie overslaan

Boshuis De Spreng

Alleen voor stiltegenieters… omdat ‘de tijd’ soms best even ‘uit’ mag. Verscholen in natuurgebied Het Springendal, op eigen grond, tussen naaldbomen, loofhout en heide, vind je dit, in Saksische stijl gebouwde, vakantiehuis.

Waar je ontwaakt met vogelgeluiden, ontbijt onder de veranda en wegwandelt vanaf de voordeur. Een fantastische plek om de drukte te ontlopen terwijl het levendige stadje Ootmarsum dichtbij is.

Dit vakantiehuis is ideaal voor 2 tot 4 volwassenen en eventueel 2 kids. Op de beneden verdieping is een grote en kleine slaapkamer met elk 2 boxspring bedden en wastafel op de kamer. Gerenoveerde inloopdouche en aparte toilet op de gang. Moderne keuken met alle comfort. Eerste etage 2 persoons bed met twee aparte matrassen, wastafel en toilet op de overloop. Alle bedden hebben 1 persoons seizoenen dekbedden.

Buiten een heerlijke veranda met gezellige zit waar men al snel in het zonnetje kan ontbijten. Terras met grote speelweide en schommels. Tuinmeubelen, parasol, rust en ruimte. Er loopt een zandweg langs het huis op 10 meter afstand waar alleen bestemmingsverkeer mag rijden.

In de huiskamer een gezellig houtkacheltje zodat de frisse avonden of de winterijd aangename warmte verspreid.Begin 2020 is het hele huis gerestyled en heeft een frisse moderne uitstraling. Van harte welkom bij Boshuis de Spreng!

Categorieën