navigatie overslaan

Vakantieverblijf & Koffie-thee Huis Hof ’t Sprakel

Kom genieten van de Twentse gastvrijheid bij Hof ’t Sprakel. Op een prachtige es met uitzicht op weilanden en op bos vind je de vakantie appartementen, boerderijkamers (ook te combineren als groepsaccommodatie), kleine camping, Koffie-thee Huis van Hof ’t Sprakel.

Hof ’t Sprakel; boerderijkamers, vakantie appartementen, groepsaccommodatie, kleine camping en Koffie-thee Huis op een boeiende en bloeiende plek in het groene buitengebied van Haaksbergen.

Vakantieverblijf Hof ’t Sprakel

Of je bij Hof ’t Sprakel op de camping staat, overnacht in één van de - vakantiewoningen of boerderijkamers, die ook in combinatie met elkaar te gebruiken zijn als groepsaccommodatie, je proeft de natuur van het Twentse platteland.

  • Boerderijkamers | alle 5 boerderijkamers kun je boeken als B&B. Ze beschikken over een eigen ruime badkamer, zithoek met tv, gratis wifi en gratis koffie en thee. Eén boerderijkamer is ook geschikt voor mindervaliden. De woon- en leefruimte, keuken en terras deel je met andere gasten.
  • Vakantiewoningen | de 2 twee vakantiewoningen zijn gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien. De ene vakantiewoning biedt plek aan 7-12 personen en de andere aan 6-7 personen). Één van de woningen is ook geschikt voor mindervaliden.
  • Kleine camping | De camping heeft 25 ruime staplaatsen voorzien van elektriciteit, water en vuilwater afvoer. De natuurlijke beplanting geeft de plekken voldoende privacy. In het moderne sanitairgebouw zijn 4 douches, 4 toiletten, 1 multifunctionele douche/toilet geschikt voor gezinnen en mindervaliden, wasbakken en gesloten wasruimte. De wasmachine en droger kunnen tegen betaling worden gebruikt.

Op de boerderijcamping beleef je de natuur van dichtbij, ’s ochtends wakker worden met vogelgezang, zicht op reeën die grazen langs de bosrand, konijnen die door de weilanden huppelen, vlinders en andere insecten die op de prachtige beplanting rondom het campingterrein af komen.

Koffie-thee Huis Hof ’t Sprakel

In het Koffie-thee Huis Hof ’t Sprakel kun je een goede bak koffie of een smaakvolle thee drinken met lekkers erbij! Ook kunnen je lekkers kiezen van de lunchkaart of gaan voor een high tea (op reservering). Voor de jongsten zijn er binnen en buiten mogelijkheden om te spelen.

Meer informatie & Boeken

In het campinggebouw bevinden zich op de begane grond 2 appartementen met ieders een eigen ingang. De appartementen hebben een keuken met ruime zithoek, woonkamer met gezellige zithoek en tv, 1 x tweepersoons slaapkamer, eigen terras met meubilair bereikbaar vanuit de woning en een parkeerplaats voor de deur. Honden zijn niet toegestaan in het appartement. Één van de appartementen is ook geschikt voor mindervaliden (gelijkvloers), brede deuropeningen, royale indeling, bankstel met verhoogd zitvlak, gemakkelijke stoel, douche voorzien van kruk en beugels en toilet voorzien van beugels.

Op de boerderijcamping beleeft u de natuur van dichtbij, ’s ochtends wakker worden met vogelgezang, zicht op reeën die grazen langs de bosrand, konijnen die door de weilanden huppelen, vlinders en andere insecten die op de prachtige beplanting rondom het campingterrein af komen. Op de boerderij zijn nog eigen dieren aanwezig.

De appartementen en Boerderijkamers kunnen in combinatie gebruikt worden als groepsaccommodatie. De groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 25 personen. Er is in zowel de keuken als buiten zitmogelijkheid voor de gehele groep. Aangrenzend aan de groepsaccommodatie bevindt zich een speelveldje.

Koffie & Theeschenkerij Hof 't Sprakel

Kom langs in de gezellig koffie theeschenkerij van Hof 't Sprakel. Heerlijk buiten zitten op het zonnige terras, maar ook binnen kun je gezellig zitten. Door de vele ramen lijkt het binnen of je een beetje buiten zit. Een fijne plek om tijdens het fietsen even te pauzeren voor een kop koffie met huisgemaakt gebak, verfrissend drankje of een heerlijke lunch. High tea of een High wine kan ook.

Vergaderlocatie

Door even uit de eigen omgeving te zijn, krijg je als bedrijf al snel veel nieuwe ideeën en inspiratie. Onze vergaderruimte bevindt zich boven het koffie- en theehuis en is van alle gemakken voorzien. Er is een beamer met projectiescherm, klein keukenblok en een prachtig uitzicht over het coulisselandschap om je heen. Tussen de vergaderingen door heeft u rond onze accommodatie alle ruimte om even de benen te strekken.

Voor gasten die van ver komen, is het zelfs mogelijk om een combinatie te maken met een overnachting in onze accommodatie.

Grote vergaderruimte 10-30 personen

• Dagdeel max 4 uren €100,- (met groot scherm €120,-)

• Gehele dag €125,- (met groot scherm €150,-)

In overleg zijn er verschillende mogelijkheden voor het verzorgen van koffie/thee/fris, gebak en lunches.

Openingstijden

  • Laagseizoen: vr, za en zo 10.00 - 17.00 u
  • Hoogseizoen: ma, wo, vr, za en zo 10.00-17.00 u
  • Buiten openingstijden op afspraak geopend.

Categorieën