navigatie overslaan

Vakantiebungalows "The Lodge en The Base"

Wilt u eens in een unieke particuliere 4 persoons vakantiebungalow verblijven? Hier kan dat, in deze van boomstammen gebouwde vakantiebungalow die geheel door de eigenaar zelf is ontworpen en gebouwd. Deze type komt u in Nederland nergens tegen.

The Lodge en The Base: Twee stoere maar tevens sfeervol in Western stijl ingerichte houten 4 persoons Canadese vakantiebungalows waar u zich snel thuis zult voelen.

De authenticiteit van het hout is ook binnen zo gelaten, zodat u zich in een echt Canadese blokhut waant. U vindt de blokhut op Vakantiepark De Posthoeve in Den Ham.

Op de website van haharecreatie.nl vind u alle informatie over deze vakantiewoning en tips voor uitjes.

De vakantiebungalows bevinden zich op het eind van het park aan grote vijver en groot stuk grasveld ervoor.

Het is een heerlijk vakantieverblijf het gehele jaar door, zomers koel en in de winter verwarmd met vloerverwarming en een gezellige gashaard. In de buurt van de Overijsselse bossen en natuur, waar u prachtige fiets en wandeltochten kunt maken. Meteen aan de overkant loopt u zo het bosgebied van de “Zandstuve” in. In dit mooie wandel- en fietsgebied vindt U maar liefst 4 ‘bergen’. Namelijk de Lemelerberg, de Hellendoornseberg, De Holterberg en de Besthemerberg.

Ook voor de fanatieke mountainbiker is de omgeving in Den Ham geweldig te noemen, u kunt er verschillende aanknopingspunten vinden naar uitdagende routes.

Op 2 km van het park de Posthoeve vindt u het centrum van Den Ham, ook wel brinkdorp Den Ham geheten. Den Ham is een gezellig plaatsje in Overijssel waar u uw boodschappen kunt doen of een hapje kunt eten. Hier vindt u een restaurant, supermarkten, verschillende winkels en gezellige cafés.

Tevens zit u dicht bij de prachtige Sallandse heuvelrug en het Vechtdal. Grote steden als Almelo, Enschede en Zwolle zijn makkelijk te bereiken om een dagje te winkelen of een terrasje te pakken. Ommen is prachtig om zijn gezellige sfeer met terrasjes, restaurantjes en de mooie haven, maar ook de omgeving is prachtig om te fietsen, vooral richting Beerze. Vissen kunt u naar hartenlust in de Vecht met wel 30 soorten vis. In de vakantieperiodes wordt er in de omgeving veel georganiseerd om u te vermaken.

Mogen wij u met een flesje wijn begroeten?↵

Met vriendelijke groeten Harm en Hannie

Categorieën